Home Összeesküvés elméletek Elismerték, hogy a HAARP képes befolyásolni az idöjárást

Elismerték, hogy a HAARP képes befolyásolni az idöjárást

4

A HAARP-ról már régóta fennáll az a feltételezés, miszerint nagyfrekvenciás technológiákkal képes befolyásolni az időjárást. A feltételezést többször említették már a médiában és szóba hozták politikusok is. A napokban David Walker, az amerikai légierő helyettes titkára tartott tájékoztatót az amerikai szenátus előtt, melynek során meglepő választ adott, amikor Lisa Murkowski a Gakonaban található 300 millió dolláros Aurora Program Kutatóállomásának felszámolásáról kérdezte.

Dawid Walker közölte, hogy “egy olyan területről van szó, melyre egyelőre még nem lesz szükségünk, ezért nem lenne okos döntés a légierő forrásaiból fenntartani a projektet. Az ionoszféra kutatásában más módszerek várhatók, a HAARP-nak is ez az eredeti célja. Ez a cél nem más, minthogy energiát juttassunk a légkörbe és ezt kezelni tudjuk. Ennek a módszernek a kifejlesztése már megtörtént.” Sok kutató úgy véli, hogy a HAARP képes befolyásolni az időjárást, de olyan természeti katasztrófák kiváltására is képes, mint hurrikánok, tájfunok, ciklonok, tornádók. Az elhangzott mondatok alapján feltehetjük a kérdést, hogy mi van, ha az összeesküvést kutatók mégis közel járnak az igazsághoz? Ne felejtsük el, hogy ez már nem az első alkalom, hogy tisztségviselők, akik megszólaltak ebben az ügyben elismerték, hogy a HAARP képes befolyásolni az időjárást, amely egyfajta fegyvernek is felfogható.

Emlékezzünk William Cohen védelmi miniszter szavaira, aki 1997-ben a következőket mondta: “Vannak, akik ökológiai terrorizmust folytatnak, amely alkalmas arra, hogy klímaváltozást hozzanak létre, földrengéseket, vagy vulkánkitöréseket okozzanak elektromágneses hullámok által. Sok befolyásos ember van, akik megragadják az alkalmat, hogy félelemben tartság a nemzeteket…Mivel jelenleg ez történik, fokozni kell a terror ellenes tevékenységeinket.”

Ezek után feltehetjük a kérdést: még mindig összeesküvés elméletről beszélünk, miután nyilvánosan elismerték?

Ami pedig további furcsaság, hogy nyáron bezár az alaszkai High Frequency Active Auroral Research Program kutatóközpont, és leáll az amerikai légierő által szponzorált ionoszféra-kutató program. Az 1993-ban elindult kutatásnak helyet adó, óriási antennákkal felszerelt bázist az alaszkai állami egyetem veszi át, és valószínűleg továbbra is tudományos kísérleteket fognak itt folytatni.

Talán annyira kiforrott módszerről van már szó, hogy bárhonnan képesek befolyásolni az időjárást? Minden bizonnyal csupán terelésről lehet szó, amely a dezinformációs stratégia egy újabb ravasz lépése.

paranormal.hu

4 COMMENTS