Home Összeesküvés elméletek Elképesztő dolgokat mond egy állítólagos időutazó

Elképesztő dolgokat mond egy állítólagos időutazó

0

Egy férfi, aki azt állítja, hogy a jövőből jött, már több mint egymilliárd megtekintést gyűjtött össze a TikTok videómegosztó oldalon.

Hallottunk már néhány önjelölt időutazóról az évek során, ez a jelenség a 2000-es évek elején vált ismertté, amikor egy John Titor nevű férfi elkezdett online üzenőfalakra írni, azt állítva, hogy ő egy katona a 2036-os évből, aki visszament az időben, hogy figyelmeztesse az emberiséget.

Bár Titorról később kiderült, hogy átverés volt, azóta számos hasonmás jelent meg, akik rendszerint jövőbeli csapásokról számolnak be.

Az egyik legismertebb jelenlegi példa erre a TikTok egyik felhasználója, a @aesthetictimewarper, aki tipikusan a jövőre figyelmeztetett. Az egyik jóslata különösen az elmúlt napokban járta be a netet, mert olyasmire vonatkozik, ami állítása szerint már jövőre bekövetkezik.

Állítása szerint a Földet ellenséges földönkívüliek (a “Nozic” néven ismertek) fogják megszállni, akik (valamilyen okból kifolyólag) meteorzápornak álcázzák majd az érkezésüket.

“Lesz egy nagyon nagy meteorzápor, amely két hétig tart, az északi féltekén lesz látható, és a Nozic üzenetet tartalmazza” – mondta.

“Az egyik meteor másnak fog tűnni, mint az összes többi, ez azért van, mert egy űrhajó leszáll a Földre, amely megkezdi az előkészületeket az első Nozikus Háborúra.”

Ha azonban megnézzük @aesthetictimewarper néhány más jóslatát, gyorsan rájövünk, hogy mennyire valószínűtlen, hogy bármi, amit mond, valóban megtörténik.

Egyik másik jóslata szerint például három tinédzser a következő hónapban egy Tyrannosaurus rex tojásának segítségével egy másik univerzumba nyílik majd átjáró.

Azt is állítja, hogy jövőre megtalálják Atlantiszt (és emberhez hasonló halak lakják majd).

Elég, ha csak annyit mondunk, hogy ezeket a jóslatokat nagyon nagy kétellyel kell fogadni.

Fotó: S Greendragon / Pixabay