Home Cikkek Eltérítéses esetekről tartott beszámolót a British UFO Research Association

Eltérítéses esetekről tartott beszámolót a British UFO Research Association

0

ufó hajóMás bolygókról érkező idegenek szexuális célból is raboltak el férfiakat és nőket a Földön tett látogatásaik során. Ezt a hihetetlen állítást tette Barry King, a British UFO Research Association (Brit Ufókutató Szövetség) egyik munkatársa.

Egy hölgy esetét ismertette, aki Tauntonban (Somerset) él. A hölgy azt állította, hogy egyik éjszaka, otthonától nem messze, autójának motorja leállt. Amikor kiszállt, hogy felnyissa a motorháztetőt, hátulról megragadták, s ő elájult. Amikor magához tért, egy asztalhoz kötözve találta magát, meztelenül. Testét kék pokróccal takarták be. Három férfi orvosi vizsgálatotvégzett rajta. A férfiak halványkék tunikát viseltek, 5-6 láb magasak lehettek, bőrük világos színű volt, szemük pedig semmilyen érzést nem árult el. Aztán ketten elhagyták a helyiséget. Mrs. X. azt állította, hogy a mellette maradó férfi egy kicsi tűszerű eszközt helyezett a combjára, aminek hatására némának és félig bénának érezte magát.

Aztán a férfi szótlanul, érzelmek nélkül megerőszakolta. Mrs. X. megint elájult, majd az autója mellett fekve tért magához. A motor tökéletesen működött. ?Hazament és elmesélte férjének az egész történetet? – ismertette Mr. King. ?Mrs. X. higgadt nő, és örülök, hogy elmondja az igazat. Én úgy gondolom, hogy ilyen esetek gyakrabban történnek, mint amennyiről tudomást szerzünk. Sok áldozat nagyon vonakodik, hogy beszéljen a történtekről.?

Egy brazil farmer kétségkívül nem akart beszélni a közeli, intim típusú találkozásáról, mígnem sugárzás okozta betegsége miatt kénytelen volt a hatóságokhoz fordulni. A férfi rendkívüli történetet adott elő. Azt állította, hogy 1957. október 15-én, egy hideg, holdsütötte éjszakán, egy fényes, tojás alakú űrkabin landolt a földjén. A férfit szürke, testhezálló overallt és szürke sisakot viselő, emberformájú lények egy csoportja az űrhajó fedélzetére vitte, ahol levetkőztették, jéghideg folyadékkal lemosták a testét, és ál- lából egy szívókorong segítségével vérmintát vettek. Majd kimentek, s ő ijedten; meztelenül feküdt egy kanapén. Aztán egy meztelen nő jelent meg, aki semmilyen általa eddig látott nőhöz nem hasonlított.

Háromszög alakú arcát selymes, szőke haj keretezte, hatalmas, mandulavágású, kék szemei voltak és hegyes álla. Jó alakja volt, keskeny derék, széles csípő és hosszú lábak. A fogoly úgy vélte, hogy életében nem látott még ilyen szép teremtményt. A nő rámosolygott, karjait a férfi köré fonta, majd arcát és egész testét a férfihoz dörzsölte. ?Egyedül ezzel a nővel, aki világosan értésemre adta, hogy mit akar. Nagyon izgatott lettem? – mondta később a férfi a hatóságoknak. ?Mindent elfelejtettem, megragadtam a nőt, és viszonoztam a simoga- tásait.? ?Normális aktus volt, és ő még többszöri ölelés után is ugyanúgy viselkedett, mint minden más nő. De azt nem tudta, hogyan kell csókolózni, hacsak állam játékos harapdálása nem ugyanazt jelentette a számára.? ?Végül elfáradt, és zihálva lélegzett.

Én még mindig izgatott voltam, de ő elhúzódott tőlem. Mielőtt kiment, visszafordult, s először a hasára mutatott, aztán egy furcsa mosollyal rám, végül az égre, déli irányban.?

A fiatal farmer először csak az anyjának mesélte el különös élményét. Azt gondolta, hogy senki más nem hinné el ezt a furcsa mesét. Ő maga is alig hitte el. De a következő napokban egészségi állapota hirtelen romlani kezdett. Hányingere és fejfájása miatt otthon kellett maradnia. Szemei égtek, és nem tudott aludni. Aztán egész testén kis piros foltok jelentek meg. A farmert kivizsgáló helyi orvosok Rio de Janeiróból hívtak specialistát, aki megerősítette óvatos diagnózisukat: a férfi sugárzásnak volt kitéve. Az állán látható sötét hegek és a vékony, érzékeny bőr a vérvételt igazolták. Az orvos meg volt győződve arról, hogy ezt a-vad történetet nem páciense találta ki. ?Elmebetegségnek sem közvetlen, sem közvetett jelét nem mutatja? – közölte a hitetlenkedő rendőrtisztekkel.

Delina