Home Földönkívüliek Eltitkolt filmtekercs bukkant fel az 1969-es Holdraszállásról

Eltitkolt filmtekercs bukkant fel az 1969-es Holdraszállásról

1168
1
Megosztás

apollo-20Sokan még ma is azt hiszik, hogy a Holdraszállás csak egy átverés volt. Ennek ellenére a mai napig kerülnek elő eltitkolt felvételek, amelyek valamilyen úton-módon kiszivárognak a NASA titkos archívumából. Állítólag egy korábbi NASA munkatárs spájzolt be a titkos felvételből egy kópiát öreg napjaira, de mivel senki sem akart érte nagyobb summát fizetni, így végül felrakta a netre, hogy lerántsa a leplet a Holdraszállás évtizedek óta titkolt valódi céljáról?

Ez pedig nem más, mint a Holdon felfedezett idegen struktúrák, ha úgy tetszik, építmények vizsgálata volt!

Hasonló dolgokról már korábban is pusmogtak az Apollo-programban résztvevő tudósok, űrhajósok, és magas rangú katonatisztek, most viszont, hogy a felvétel is előkerült, úgy fest, lassan összeáll a kirakós.

holdraszallas

A felvételt állítólag maga Neil Armstrong készítette egy kézi kamerával, 1969-ben a Hold felszínén, a Holdraszállási program általános feladatain kívül, ami leginkább a civilek számára szólt: hivatalosan holdkőzet-, és holdpormintát gyűjtöttek. Viszont az állítólagos ?sikertelen? pihenőidejük alatt nem az űrkompban tartózkodtak, hanem titkos küldetésük tárgyát kellett meglátogatniuk. Az amerikai kormány ugyanis arra volt kíváncsi, miféle építmények találhatóak a Holdon és nem jelenthet-e fenyegetést a Földre nézve? A filmfelvételből kiderült, hogy már ősidők óta elhagyatottan álló csarnokszerű építményekről van szó. A holdpor már vastagon belepte az építmény padlóját. Odabent semmit sem találtak törmeléken kívül. A korábbi tulajdonosok alaposan kipakolták a helyet?

A felvétel másolata évtizedekig porosodott az egyik nyugdíjas NASA mérnök széfjében? Egyes összeesküvés-elméletek szerint az Apollo-program csak 17 küldetésből állt, de a hadsereg titokban átvette a programot az űrhivataltól, és további expedíciókat küldött a Holdra a titokzatos romok, és a később felfedezett földönkívüli roncsok vizsgálatára? Közkézen forog egy filmfelvétel az 1976-ban Holdraszállt Apollo 20 küldetésről is, ahol egy hatalmas földönkívüli űrjármű roncsait, és egy, a közelében található szintén elhagyatott bázist vizsgáltak meg az asztronauták? Sokak szerint a most előkerült videó a végső bizonyíték a földönkívüliek létére. Mások viszont váltig állítják, hogy csak egy olcsó hamisítvány. Miért éppen most került elő?

Akár igazi a filmfelvétel, akár hamisítvány, mindenképpen érdekes kérdéseket vet fel?

napiufo.hu

1 COMMENT