Home Földönkívüliek Ennyi UFO észlelés történt Skóciában 2020-ban

Ennyi UFO észlelés történt Skóciában 2020-ban

0

Skócia számos UFO észlelésnek volt színhelye tavaly. A legfontosabb észleléseket a North West UFO Group gyűjtötte össze és összesen 33 észlelés történt az elmúlt éven. Meg kell jegyezni ugyanakkor, hogy Skócia nem csak UFO észlelésekben bővelkedik, hanem otthona a loch nessi szörny legendájának is.

A legtöbb észlelés Lanarkshire, Aberdeenshire és Ayrshire városában történt.

Az egyik jelentősebb eset január 8-án történt, amikor egy szemtanú egy háromszög alakú tárgyat pillantott meg Lerwickben. A tárgyat két kisebb, szintén háromszög alakú tárgy követte miközben szelték át az eget. Egy másik szemtanú április 4-én látott valami különöset. Az észlelés nnathill és Cumbernauld között történt és a tárgy egy fehéren világító UFO volt, aminek az alakja gömbről hengerré változott. A jelenséget öt percen át figyelték.

Glasgow sem marad ki az észlelések alól. Itt májusban észleltek egy pirosas-sárgás gömböt, majd júliusban is láttak három fényt, melyek háromszög alakban haladtak az égen. Az egyik pillanatban ezek a fények megálltak és egy fénnyé egyesültek- Ezt követően gyorsan elillantak, bármilyen hang kiadása nélkül.

Habár sok eset megmagyarázhatatlan, vannak akik Elon Musk műholdjait teszik felelőssé az esetek egy bizonyos részéért.

Willgard Krause képe a Pixabay -en.