Home Beszámolók Érdekes képi megjelenések – írta: Ypszilon

  Érdekes képi megjelenések – írta: Ypszilon

  4

  Kedves paranormal.hu!

  Érdekes dologra akadtam a napokban! El?vettem a családi fotó albumot, és meglepve tapasztaltam, hogy rengeteg a mellékelt képhez hasonló furcsaságok jelentek meg a fotón! Több száz kép készült ugyan ezzel a fényképez?géppel, mégis csak egy pár képen látszódnak hasonló vonalak, fényes “t?zcsíkok”, piros foltok stb stb… Ön, esetleg az oldal látogatói szerint mik lehetnek ezek? Tanácstalan vagyok, de vannak elképzeléseim!

  Köszönöm el?re is a segítséget! 🙂

   

  1992 1993 1991

  4 COMMENTS

  1. Nem hülyeség. Nekem is volt de nem filmes gépen hanem digitálison. Nem tudom mik lehetnek, de a szenzorok a szemnél sokkal érdekesebb dolgokat látnak. Ebből kiindulva valami más világba láthatunk bele, vagy valami olyanba ami itt a miénkben van.

  2. Az első kettő kép olyan mintha lassú expozícióval készült volna,és a negatív megégett,de ha autómata beállításu gépet használtak(tál)akkor lehet,hogy a film volt érzékenyebb mint amit ahhoz a géphez használni szoktatok.Egyébként nem vagyok fényképész csak egy időben hobbi fényképézkedtem és olyan gépem volt amin mindent kézzel kellett beállítani és ha kissebb expozíciós sebességet állítottam mint amit a fényviszonyok megkívántak volna akkor szokott így elégni a kép alja.De ez csak az én véleményem nem biztos ,hogy így is van.A harmadik kép viszont valóban érdekes.Te mire gondolsz?