Home Cikkek Év eleji UFO észlelések

Év eleji UFO észlelések

7

UFO-iconAlig kezdődött el az év, máris több UFO jelenséget észleltek szerte a világban. Úgy tűnik, az új év nem fog szűkölködni a beszámolókban.

Kezdjük az észlelési beszámolókat Kaliforniával. Szilveszterkor rengetegen láttak szokatlan fényjelenségeket az égen Kaliforniában. Felmerólhet a gyanú hogy csak tűzijátékokat láttak, de ovális alakú lebegő, majd hirtelen gyorsuló fényjelenségekről számoltak be szemtanúk.

A következő videó egy Andover nevű városban lett készítve Massachussets államban. Mára a legtöbb UFO kutató egyetért abban, hogy a videóban látható háromszög alakú jármű a Földet jelenleg is háttérből uraló és irányító faj, az annunakik technológiájának egyik képviselője.

A következő észlelésre egyik olvasónk hívta fel a figyelmet, elmondása alapján a képet egy amerikai rapper készítette, aki nem kicsit szkeptikus, de szent meggyőződéssel állíttja, hogy az általa észlelt objektum nem földi eredetű. A videó itt érhető el. Szintén az UFO kutatók által gyakran emlegetett annunaki-hajóra emlékeztet.

fotó

7 COMMENTS

  1. Tom100!

    Ha egyáltalán van közönséged, ha már a terjesztés szót használod,. akkor azt úgy is lehet tenni, hogy megjelölöd a forrást, nem bemásolod a szöveget az oldaladra! Az már érthető hogy miért is nem írsz te sajátot….

    A másik dolog, hogy nem háborognod kéne, pont ezen az oldalon, habár ez is csak téged minősít. Talán elnézést kellene kérni az oldal szerkesztőitől, és pótolni a hiányosságokat, ráadásul ha már megkértek rá nem egyszer!