Home Cikkek Ez a lány 23 órát töltött a pokolban, a halálból visszatérve megdöbbentő...

Ez a lány 23 órát töltött a pokolban, a halálból visszatérve megdöbbentő dolgokról számolt be

879
1
Egy 18 éves ecuadori lány leírása a pokolról…

Nem sokan mondhatják el magukról, hogy jártak a pokolban. Pedig egy 18 éves Ecuadorban élő lány, Angelica Elizabeth Zambrano éppen ezt állítja.

Angelica, aki azóta könyvet is írt a történekről, egy súlyos baleset következtében halt meg. Pontosabban élet és halál között lebegett, kómában.

összesen 23 órán át volt ilyen állapotban, mialatt olyan dolgoknak volt a részese, amit azóta sem tud megmagyarázni.

Elmondása szerint Jézus jelent meg előtte. Egy nagyon erősen fénylő, hófehér palástba öltözött alak volt. Magával hívta, hogy kövesse őt, mire a Messiás levezette őt a pokolba, egy rövid látogatásra.

Rengeteg olyan hírességet, és nagy történelmi alakot látott, akiket utólag felismert. Látta többek között Michael Jacksont, és II. János Pál pápát is.

A pokolban egészen más dolgokat látott. Végetlen szenvedést, és kínokat, melyek az örökkévalóságig tartanak.

Természetesen rengeteg ismerős arcot vélt felismerni a pokol tüzében is. Jézus, és Isten azért mutatták meg neki a fortyogó poklot is, hogy ezt az üzenetet közvetítse majd a világba az élőknek, amikor visszatér a halálból.

Ugyanis az a lány új életének szerinte ez az értelme, és szent meggyőződése, hogy az általa átélt események nagyon is valóságosak voltak, és hogy állítását igazolja, akár hazugságvizsgálóval is megvizsgáltatná magát önként.

Az egyik pokolban vergődő, Selena nevű nő fájdalmaktól kínozva kérlelte őt, hogy meséljen az élőknek arról, hogy milyen borzalmas hely is a pokol, hogy soha többé ne kerüljön oda ember.

Ahogyan a pokolban körbetekintett, a távolban különféle alakokat látott, melyek démonok voltak. izzó szemekkel, amorf, anyagtalan lényként köröztek az elkárhozott lelkek felett, a fortyogó lávakatlan tavában.

A pokolban volt II. János Pál pápa is. Amikor megkérdezte az úrtól, hogy ő hogyan került ide, az úr azt mondta neki, hogy míg igaz igéket hirdetett, ő maga titokban nem az általa hirdetett értékrend szerint élt.

Sőt, az isteni hang állítása szerint II. János Pál valójában nem is hitt soha a mennyországban, vagy a pokolban.

Egy folyosón is végig ment, ahol leláncolt rabok vánszorogtak folyamatosan egy fény felé, melynek végén a pokol bejárata tátongott. Itt Michael Jackson alakja is felsejlett aki azért került pokolra, mert egyességet kötött a Sátánnal, hogy híres lesz, és ő lesz a valaha élt legnagyobb rajongott ember a Földön, cserébe a lelkéért.

A lány által elmondottak erősen megkérdőjelezhetőek. Ugyanakkor az eset kapcsán hazájában nagyon sokan hinni kezdtek neki, és abban, hogy Isten valóban rengeteg üres helyet tartogat még a pokolban…

mindenegyben.com

1 COMMENT

 1. Magasabb dimenziók felől nézve ez az egész érthetetlen.

  Az ember halál utáni jelenlétét a következő dolgok határozzák meg:
  – mit hiszel, mi lesz a halál után
  – ha azt hiszed, hogy egyéni tudatod marad, tán úgy is lesz (párhuzamos valóság, jelenéleti idősík eltolódás)

  Amit hiszel, neked az van. Ha tök jó dolgot hinnél, nem lenne ez a probléma a halállal. Ám a legtöbb ember valamiért olyan dolgokat fél, amiket aztán meg is erősít egy szubjektív (!) beszámolóval (sőt, könyvvel), hogy a többi ember is ezt higgye. Minél többen hisznek egy hülyeséget, annál nagyobb az ereje. A pokol nem létezik, csak a fejetekben, ám képesek lehettek a gondolat teremtő erejével létrehozni. Véleményem szerint ez a világ, amiről itt beszámolt egy amolyan virtuális világ, amit a hite hozott össze és csak abból tudott főzni, amit az agya képes volt értelmezni. Így lettek megszemélyesítve olyan alakok, akik egyéni tudata a haláluk után ugye meg is szűnt ebben a valóságban.

  A halál után a legtöbb ember észre se veszi a halálát, hanem a tudatpozíciójának változása szerinti állapotot veszi fel. Sokan úgy érezhetik, hogy segítik őket a túlvilágról, na ez lehetséges pl. egy párhuzamos valóság ráhatásával, vagy emelkedés utáni pozícióból. Ha az agyad csak az általad ismert világot képes vetíteni a tudatpozíció változása után, akkor az általad ismert világ fog megváltozni az új állása szerint. Ezt látod a politikában, hogy oda emelkedtél, ahol nem ismerik a pénzt, a demokráciát, az ellenvéleményt, a nagyvárosokat, a szabadságot, stb. és a szegénységben hisznek, mint az egyetlen állapot, amiben boldog lehetsz. Jobb inkább visszatérni, ha mégis jobban bejött a Szabadság.