Home Cikkek Ezek lehetnek a párhuzamos dimenziók bizonyítékai

Ezek lehetnek a párhuzamos dimenziók bizonyítékai

308
0
Megosztás

Eltűnő szigetek, bizarr délibábok, parajelenségek. Talán a világ, melyben élünk, nem az egyetlen.

Multiverzumoktól hemzseghet a téridő

Azzal bizonyára te is tisztában vagy, hogy a tudomány mai állása szerint bár csak egyetlen világ – a miénk – létezik, de nem zárja ki egyetlen tudományág sem annak a lehetőségét, hogy más világok is létezzenek valahogy a miénken kívül.

Talán egy magasabb dimenzióban, egy másik létsíkban, vagy az is lehet, hogy egy másik időben.

Lehet, hogy a mi univerzumunk mellett végtelen számú másik univerzum létezik. A multiverzum elmélete kimondja, hogy számtalan a miénkhez hasonló világ létezhet, a miénkkel párhuzamosan.

1

Ezekben a világokban talán csak nagyon kis eltérések vannak a miénkhez képest.

Az egyikben például nem lőtték le Kennedy elnököt, vagy nem történt meg a 2001. szeptember 11-én elkövetett több ezer ember halálát okozó terrormerénylet.

Különös anomáliák a kollektív emlékezetben

Az egyik legérdekesebb, az elmúlt években felfedezett jelenség, mely bizonyíthatja a párhuzamos világok, síkok létezését, az a közös, hamis emlékek a kollektív emlékezetben.

Arról van szó ugyanis, hogy több esetben előfordult az, hogy egy nagyobb embercsoport, egy komplett város, vagy közösség emlékezett valamire, ami valójában meg sem történt.

2

Ráadásul ezt egymástól teljesen függetlenül tették, tehát a tömegmanipuláció teljesen ki van zárva. Korábban egy indiai filmről gondolta azt mindenki, hogy létezett. A filmből sokan idéztek, voltak, akik jelenetekre is emlékeztek belőle.

Egymástól teljesen független emberek állították ugyanazt, emlékeztek ugyanarra.

3

A jelenség okát nem sikerült megfejteni, de az kiderült, hogy sohasem létezett az a film, amiről több ezer ember váltig állította, hogy látta, és fel is tudott idézni belőle részeket.

Ilyen, és ehhez hasonló anomáliákra egyre gyakrabban figyeltek fel a kutatók az évtizedek során.

Párhuzamos világokból átszivárgó információ töredékek

Sokak szerint a paranormális jelenségek is egyértelmű bizonyítékai annak, hogy a mi világunk interferál egy másik világgal, egy másik valósággal, vagy idősíkkal.

A szellemek, amik rég elhunyt emberek képei, talán a másik világban még élő másuk kivetülései, melyek valamilyen kvantumfizikai jelenség miatt láthatóvá válnak számunkra.

4

A délibábok egy bizonyos részével – azokra, melyekre nem találtak még magyarázatot – is szintén a multiverzumok elmélete lehet a magyarázat.

Ezek mind-mind a másik világból valahogyan átszivárgó információk, akárcsak a hamis emlékek, melyek a hamis kollektív emlékezet jelenségét produkálják.

5

Egy napon úgy gondolják, ha valóban léteznek ezek a párhuzamos világok, talán megtaláljuk a módját annak, hogyan lehetne e két világ között átutazni.

Már csak az a nagy kérdés, hogy mit fogunk találni odaát…

avilagtitkai.com