Home Összeesküvés elméletek Ezeket jósolta Baba Vanga 2022-re

Ezeket jósolta Baba Vanga 2022-re

0

A vak jós több figyelemre méltó jóslatot is tett a következő tizenkét hónapra – és sajnos egyik sem jó. Az 1911-ben Bulgáriában született és 1996-ban, 85 éves korában elhunyt Vanga élete nagy részét a Kozhuh-hegységben töltötte, és világszerte híres volt a jövőre vonatkozó jóslatairól.

Bár e jóslatok pontosságát mindig is nagy szkepticizmus övezte, sokan továbbra is kitartanak amellett, hogy sikeresen megjósolt számos jelentős globális eseményt.

Az elkövetkező tizenkét hónapra vonatkozóan hat figyelemre méltó jóslatot tett:

Vízhiány lesz

A vízhiány számos országban politikai problémákat fog okozni, mivel a kormányok azért küzdenek, hogy további készletekhez jussanak.

A virtuális valóság átvétele

Ezt a jóslatot, amely szerint az emberek reménytelenül a számítógép képernyőjéhez ragadnak majd, úgy tűnik, inkább az általános számítógép/internet-használathoz, mint a valódi “virtuális valósághoz” kapcsolódóan értelmezték, amiről Baba Vanga nem tudott volna. Azt is lehet állítani, hogy ez már bekövetkezett, legalábbis bizonyos mértékig.

Sáskaraj Indiában

Vanga állítólag megjósolta, hogy Indiát a következő tizenkét hónap során valamikor a következő tizenkét hónap során szárnyaló hőmérséklet és pusztító sáskaraj fogja sújtani.

Idegenek érkeznek a Földre

Ez tűnik messze a legkirívóbbnak az összes jóslata közül, és ez olyasmi, amit már számtalanszor hallottunk; úgy tűnik, hogy ez nagyon valószínűtlen, hogy 2022-ben bekövetkezik, de persze nem lehet tudni.

Egy újabb vírus

A legtöbben ezt egy újabb Covid-19-változat jóslataként értelmeznék, azonban Vanga állítólag egy olyan vírust említett, amely a globális felmelegedés miatt szabadul ki a szibériai permafrosztból.

További katasztrófák

Általános jóslat árvizekről, földrengésekről és cunamikról.

Fotó: GFDL