csütörtök, április 25, 2019
Home Cikkek Fantom kezek Pennsylvaniában

Fantom kezek Pennsylvaniában

325
0
Megosztás

1913-ban furcsa esemény történt egy Pennsylvania államban található kisvárosban. A furcsa események több házat és családot érintettek. Az egész egy bankárossal kezdődött, Herman Religgel, aki családjával a Cherry street bérelt lakásába költözött.

Az első este Mrs. Relig és babája leültek vacsorázni. Teljesen egyedül voltak az új lakásban, de a nő furcsán kezdte érezni magát. Úgy vélte, mintha valaki belépett volna az ebédlőbe. Megpróbálta lerázni az egyre erősödő érzést, de nem ment neki. Folyamatosan a szoba sarkába nézett, de senki sem volt ott.

1

Mrs. Relig folyamatosan átnézett a válla fölött. Úgy érezte, hogy valaki ül a sötét sarokban. De csak a gyertyafényt látta a sötét szobában. Hirtelen minden tányért lesöpörtek az asztal tetejéről, amelyek hatalmas csörömpöléssel értek földet. A nő azonnal felpattant és körbenézett az üres szobában, óvatosan letette kisbabáját, és megnézte a törött tányérokat z asztal másik oldalán. Folyamatosan magyarázatot keresett a történtekre. Ekkor érezte meg a jeges ujjak érintését a testén. Mrs. Relig hangosan felordított, de senki sem volt a házban rajta és a babán kívül. Ennek ellenére pontosan úgy érezte, mintha megérintették volna. A nő hamarosan kimenekült a házból.
De nem egyedül a Cherry utcát érintette a borzalom. A Waldenecks család hasonló borzalmakat tapasztalt a Spring utcában. Itt egy édesapa, édesanya és két lánya tartózkodott otthon. Ők lebegő bútorokat észleltek a lakásban. Ezen kívül még másik négy családot is érintett a borzalom. Mindenhol a nők érezték a fantom ujjakat testükön.
Aztán az események hirtelen eltűntek. Azóta se tudták meg, mi okozta a furcsaságokat.

Bizzarium