Home Cikkek Félelmetes bohóc jelent meg New York utcáin

Félelmetes bohóc jelent meg New York utcáin

5

azHa a közösségi médiának hinni lehet, egy félelmetes bohóc járkál időnként Staten Islanden. A bohócot többen látták és az emberek elmondása szerint a jelenség látványa temészetfelettinek hatott rájuk. A bohóc kopasz, kék vagy piros öltözéket visel és légballonokat tart a kezében.

A bohócot biztos, hogy nem egy szemtanú észlelte már, mert megjelent Grasmere és Richmond Valleyban a vonatállomáson is, valamint többen töltöttek fel képeket a Twitterre és az Instagramra.

?Csak állt ott és gonoszan nevetett? ? mesélte egy weterleigh-i szemtanú az általa látottakat.A jelenség kísértetiesen hasonlít Stephen King Az című művében szereplő bohócra. Elképzelhető, hogy egy materializálódoptt gondolatformával van doplgunk? Vagy egyszerűen csak valaki bohócruhába öltöztetve szórakoztatja az arra járókat?

Az Az (It) Stephen King amerikai író 1986-ban megjelent regénye. A történet hét gyermekről szól, akik szembekerülnek egy alakváltó, gonosz entitással (Azzal), mely legbensőbb félelmeik alakjában jelenik meg, a történetben legtöbbször Krajcárosként, a bohócként. A regény a hét főhős életét két különböző idősíkon mutatja be, az események első megtörténtekor és huszonhét évvel később. A műben megtalálhatóak azok a klasszikus elemek, melyek a King-regényekre jellemzőek: a régi emlékek nyomasztósága, gyermekkori traumák, és a kisvárosi bágyadtság mögött rejtőző gonosz.

3aef0006ab1c11e39cba12cd8050d0e7_8 bohoc BjgtdnUCUAAJJu4

Maga a hír nem hoax:

paranormal.hu

5 COMMENTS