Home Paranormális jelenségek Félelmetes jelenséget vett fel videóra a házaspár

Félelmetes jelenséget vett fel videóra a házaspár

0
YouTube / Dogtooth Media

Egy házaspárnak, akiket figyelmeztettek az otthonukban tartózkodó démoni entitásokra, sikerült valami szokatlant rögzítenie.

Amikor Joey és Amy Radke nemrég beköltöztek új otthonukba, kezdetben elutasították azokat az állításokat, hogy az ingatlant valamilyen démoni kísértet által van járva, és egy ideig minden rendben is volt.

Mindez azonban megváltozott, amikor valami szokatlan dolgot rögzítettek a térfigyelő kamerával.

Az alább megtekinthető videón az látható, ami szerintük egy kísérteties jelenés, amelyet a kora reggeli órákban rögzítettek, amint a ház körül mozog.

Mi több, úgy tűnik, mintha a házaspár egyik házimacskája is látható lenne, amint reagál rá.

A felvételek elemzése és némi kutakodás után Joey most úgy véli, hogy a felvételen egy idős nő szelleme látható, akiről kiderült, hogy néhány évvel ezelőtt meghalt az ingatlanban.

“Egy nő halt meg a hálószobánkban sok évvel ezelőtt” – mondta. “A szomszédok szerint a mentősök hálóingben vitték ki, a videón pedig látszik, hogy az alak hálóinget visel.”

“Az a személy, akitől béreljük, azt mondta, hogy úgy gondolta, hogy jelenlétet érez, és az előző bérlő azt mondta, hogy démoni entitásokat, árnyakat és valamit látott, ami őt figyelte, miközben aludt.”

“A videó után az az érzésem, hogy figyelnek engem.”

“Ülök és tévét nézek a nappaliban, a folyosó pedig jobbra van tőlem, és a szemem sarkából látok valamit, de nincs ott semmi.”

“Ez a valóság, nincs ez másféleképpen. Ezt nem lehet megjátszani. Ez bizonyítja, hogy van túlvilág. Ez a videó a szellemvideók szent grálja.”