Home Hírek Félelmetes lény szállt elő a viharfelhőkből Zambia felett

Félelmetes lény szállt elő a viharfelhőkből Zambia felett

579
0
Megosztás

Ennek a cikknek az olvasása 2 percig tart

dementor-az-egen-1-5d37945723Félelmetes égi jelenséget fotóztak egy szupermarket parkolója felett az afrikai Zambiában. Ráadásul a sötét árnyszerű alak kísértetiesen hasonlít a Harry Potter filmek egyik rémségére? Mi lehet félelmetesebb annál, ha az ember lencsevégre kap egy kísértetet? Talán csak az, ha ezt fényes nappal teszi egy bevásárló központ parkolójában. A helyiekben alighanem megfagyott a vér, amikor a különös jelenség felbukkant az alacsonyan szálló felhők között. Úgy látszik, hogy az elmaradott afrikai országban is akadnak kamerás mobiltelefonok. Így szerencsére lefotózták?

Mindez Észak-Zambiában történt, Kitwe városában, a Mukuba bevásárlóközpont felett. A furcsa ?lény? felhők közt bukkant fel. Tucatnyi szemtanú is szájtátva figyelte fél órán keresztül, majd lassan szertefoszolott?

dementor-az-egen-1-5d37945723

A babonás afrikaiak leginkább valamiféle gonosz szellemnek gondolták. A hasonló hírekkel foglalkozó nemzetközi oldalakon viszont egyből összekapcsolták a Harry Potter filmek jól ismert rémségével egy Dementorral. Természetesen nem a filmből lépett elő a rémség, csak nagy vonalakban hasonló hozzá, így rajta ragadt a név.

dementor-az-egen-2-b1391b0e95

Hogy valójában mi lehetett, nehéz megállapítani. Többen valami különös légköri jelenségre, vagy délibábra gyanakodtak? Azonban az árnyalak inkább tűnik valamiféle élőlénynek, és igen hatalmas lehetett, ha a felhők magasságában is ekkorának tűnt a földről nézve.

dementor

Sokan vannak, akik igazinak gondolják a felvételt, és azzal érvelnek, látszik, hogy a dementor szerű alak egy szilárd, homogén anyagból áll, mely teljesen más, mint az azt körülvevő égbolt felhői. Mások viszont egyszerű hamisítványnak vélik a képeket, amit csak szenzációkeltés végett készítettek.

dementor-az-egen-3-26d9b695e2

Természetesen az ufológusoknak is meg van rá a magyarázatuk. Korábban már beszámoltunk róla, hogy többen úgy vélik, láthatatlan entitások élnek a Föld légkörében, az álcéázott földönkívüliekről nem is beszélve. Bármi is volt a hátborzongató jelenés, az biztos, hogy a híre körbejárta a Földet?

napiufo.hu