Home Földönkívüliek Felfedik a Blue Book aktákat

Felfedik a Blue Book aktákat

0

Egy új UFO-kat kutató nyomozós műsor betekintést ad egy UFO kutató, Dr. J. Allen Hynek kiadatlan aktáiba.

A Blue Book Project 1952 és 1969 között működött az Amerikai Légierő kereteim belül, melynek célja az UFO jelenségek alapos kivizsgálása.

A projektnek két célja volt: egyrészt kideríteni, hogy az UFO-k fenyegetést jelentenek-e a nemzetre, másrészt pedig a jelenség tudományos vizsgálata.

A projekt több mint 12 ezer UFO jelentéssel rendeklezik. Ezek nagy részére született magyarázat, ám egy részük mégis kérdéseket vet fel, az alapos elemzések ellenére is.

A projekt végül arra jutott, hogy az UFO-k nem jelentenek fenyegetést, de bizonyítékot sem találtak arra, hogy földönkívüli eredetű civilizációk állnának mögöttük. Ez a hivatalos álláspont.

Nincs azonban mindeni meggyőződve erről. Az új TV sorozat – A Szemtanú (UFO Witness) most a Blue Book kapcsán fog vizsgálódni Jennie Zeidman UFO kutató közreműködésével.

Jennie Zeidanról tudni kell, hogy ő az utolsó élő tagja a Blue Book Projektnek. A kutatónő megosztja szakmai tapasztalatát és kifejti majd, hogy szerinte nem csak látogatnak minket földönkívüliek, hanem meg is figyelnek minket.

Sajnos azonban Jennie Zeidan 2020 áprilisában meghalt, de még halála előtt hozzáférést biztosított a Discovery + csatorna számára Dr. Allen J. Hynek aktáihoz, aki a projekt vezető tudományos tanácsadója volt.

A Szemtanút már sugározzák a Discover+-on.

Tayeb MEZAHDIA képe a Pixabay -en