Home Beszámolók Fényes jelenség (UFO) a János -hegy felett

  Fényes jelenség (UFO) a János -hegy felett

  3
  SONY DSC

  Sziasztok,
  Teljesen új vagyok, mivel korábban csak hallottam az UFÓkról de csak filmen láttam, szkeptikus vagyok… voltam.

  Tegnap éjjel, 3-4 óra között( azaz ma hajnalban, 2015.05.30) a János-hegy felett egy hatalmas világító korongot láttam. Első pillantásra azt hittem a hold. Annyira hatalmas volt, hogy le akartam fényképezni mert ilyet még nem láttam, de mire elővettem a telót már lehúzódott a hegy mögé. Egy ideig még láttam a fény kiterjedését a hegy mögül.
  A kérdésem, az hogy csak káprázott a szemem. vagy igaz amit láttam.
  Annyira nagy volt, hogy azt ember nem építhette. Önmagából kibocsátott fénye volt, biztos hogy nem a hold volt az.

  Szeretném kérni, ha bárki látta, jelezze, hogy tudjam nem velem van a baj!

  Utólag megpróbáltam reprodukálni a méretek miatt azt amit láttam, nem lehet emberi ekkora ami mozog.

  SONY DSC

  3 COMMENTS

  1. Az egyik rokonom, jó pár évvel ezelőtt látott ilyet (sajnos már eltávozott)! Megfogalmazása szerint akkora volt, mint a felkelő nap és narancssárga színű volt. Este látta a fák felett repülni, az út mentén haladva, ahol Ő is szándékozott amúgy. Annyira megijedt, hogy vissza fordult, mert hogy haza felé tartott rokonlátogatásból.
   De ismertem olyan személyt is, aki zöld plazma felhőszerűséget látott egy hajnalon, amikor kamionjával közlekedett.

  2. Üdv.
   Én tavaly tavasszal már sötét volt és kinn ültünk anyámmal és a kerittés felett ami töllünk úgy 10:M-re lehet felette olyan 40:M-re egy fényes “gömb” szerű valami lebegett teljesen halkatalanúl és egyszer csak megindúlt és hirtelen el is tünt.
   Egyébként ha tiszta az égbólt és olyan hajnali 2-4:-közt ki megy az ember akkor lehet látni olyan mint egy csillag nem villog csak halad.Én legutobb olyat láttam,hogy elindúlt egy irányba hitrelen eltünt egy pár másodperc után feltünt elindúlt egy másik irányba egyszer csak megált és 20-pecig mozdulatlan volt és amint kezdett világosodni eltünt.

  3. Még csak most találtam rá erre az oldalra. A saját észlelésem kapcsán kezdtem el keresgélni, hogy hol tudnám megosztani másokkal a látottakat.
   Megdöbbenve tapasztalom, hogy milyen sok hasonló észlelés van, mint az enyém!!! Felmerült bennem a kérdés: miért nincs nagyobb visszhangja ezeknek az eseteknek?!?
   Én is ilyen megálló, cikázó fényeket láttam hajnali 3 kor, percekig figyeltem őket.