Home Földönkívüliek Fényes pontokat észleltek Mexikó egén

Fényes pontokat észleltek Mexikó egén

0

Különös fények szelték át az eget Valderquirico felett. Egyesek úgy vélik, földönkívüli megszállás jöhet vagy valami nagy dolog van készülőben. A jelenségről készült felvételen látni, ahogy a fényes pontok elszórtan haladnak az egen, több irányba.

A tárgyaknak nincsenek látható szárnyaik, csupán fényes pontokna tűnnek. Amatőr UFO kutatók szerint a tárgyak a jelenlegi koronavírus helyzetet vizsgálják.

A feltételezés Scott C. Waring UFO kutatótól származik, aki szerint a földönkívüliek megfigyelik a helyzetet és adatokat gyűjtenek. A kutató elmondta, hogy ha ezek léggömbök lennének, egy irányba haladnának, a mozgásuk azonban irányítottnak tűnik. Waring szerint a repülőgépek kizárhatók és valószínűsíthető, hogy földönkívüliekről van szó. A kutató azt is elképzelhetőnek tartja, hogy a COVID-19 fertőzésekkel kapcsolatban vizsgálódnak mivel a földönkívüliek gyakran gyűjtenek adatot és ez most aranybánya számukra.

Szkeptikusok szerint ugyanakkor könnyen magyarázható a jelenség. Egy Youtube kommentelő szerint csupán drónokról van szó.

Warning azt is hozzátette, hogy a koronavírus felnyitotta az emberek szemét és most készen állunk arra, hogy elfogadjuk az idegenek létezését.

Az összefüggés ugyanis abban rejlik, hogy sokáig nem hitte az emberiség, hogy ekkora járvány kialakulhat, most viszont kénytelen elfogadni azt. Ugyanígy megváltozhat a véleményünk a földönkívüliekről is. A különbség csupán annyi, hogy ők a vírussal ellentétben nem jelentenek akkora veszélyt.

A videó itt tekinthető meg