Home Földönkívüliek Fénylő gömbök látogatják a férfit évek óta

Fénylő gömbök látogatják a férfit évek óta

0


Christopher Bledsoe, Észak-Karolinában élő férfi, azt állítja, hogy már 2007 óta minden éjszaka látogatói vannak: világító gömbök, amelyek körülölelik az életét. Az első találkozása egy horgászaton történt a Cape Fear-tó közelében, amikor az élete szétesőben volt, és az öngyilkosságot fontolgatta. Elmondása szerint a kétségbeesés és a reménytelenség közepette egy felsőbb hatalomhoz kiáltott segítségért, és válasz érkezett egy olyan jelenség formájában, amit a harmadik típusnak vélt.

A sötét erdőben, közel negyven lábnyira a domb tetejétől, két vérpiros, mandarinszínű fénylő gömb lebegett körülötte, mintegy 150 láb magasságban a földtől. Azóta állítása szerint ezek a világító gömbök minden éjjel megjelennek otthona felett, és bár óvatosan kerüli az “idegen” kifejezést, határozottan állítja, hogy nem ebből a világból származnak.

Bledsoe ezeknek a jelenségeknek a videofelvételeit is rögzítette, és bár a történetei valószínűleg fantasztikusnak tűnnek, figyelmet keltettek a NASA, a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) és a Védelmi Minisztérium (DoD) ügynökeinek körében is. A History Channel ‘Beyond Skinwalker Ranch’ című műsorában is bemutatták, ahol a nyomozók egy héten keresztül vizsgálták és tanulmányozták Bledsoe-t, és szemtanúi lehettek a jelenségeknek otthona körül.

Bledsoe azt állítja, hogy az Amerikai Űrügynökség (NASA) már 2008-ban vizsgálatot folytatott az eseteivel kapcsolatban, és további nyolc évig folytatták az érdeklődést. Az űrügynökség alaposan megvizsgálta a közösségében élő emberekkel folytatott beszélgetéseket is. Azt is elmondta, hogy részt vett olyan kutatásokban, amelyek a “nem ebből a világból származó anyagokkal” foglalkoztak. Egy NASA veterán, Tim Taylor, még egy fémet is adott a kezébe, amely állítólag 50 millió fényévre származik, és reakciót vártak tőle.

Agykutató, James Thompson, aki megvizsgálta Bledsoe-t megerősítette, hogy a férfinek nincsenek agyi problémái.