Home Cikkek Fife Symington egykori arizonai kormányzó szerint a Pentagon tudta, hogy a Phoenix-i...

Fife Symington egykori arizonai kormányzó szerint a Pentagon tudta, hogy a Phoenix-i fények földönkívüli eredetűek voltak

336
1
post-feature-image
Fife Symington egykori arizonai kormányzó szerint a Pentagon tudta, hogy a Phoenix-i fények földönkívüli eredetűek voltak. 2006-ban Fife Symington, Arizona egykori kormányzója elismerte, hogy tanúja volt a leghíresebb UFO észlelésnek és úgy vélte, hogy az földö… 2006-ban Fife Symington, Arizona egykori kormányzója elismerte, hogy tanúja volt a leghíresebb UFO észlelésnek és úgy vélte, hogy az földönkívüli eredetű volt. Nyilatkozata világszerte jelentős hírként szerepelt.
A “Phoenix-i fények” néven ismertté vált UFO esemény 20. évfordulójához kapcsolódóan James Fox dokumentarista, akinek elsőként tett vallomást Symington, megosztotta a vele készült interjú felvételeit a 2016-os Nemzetközi UFO Kongresszuson tartott előadásán. Most pedig Fox engedélyével közkinccsé válhatott az interjú. Az újonnan megjelent felvételen Symington elmondja, hogy úgy hiszi, az UFO észlelés végigfutott a katonai parancsnoki láncon. “Az ehhez hasonló problémák eljutnak a parancsnoki láncon egészen a Pentagonig,” – mondja Symington. “Hívtuk a Pentagont… azt hiszem tudták, hogy történtek észlelések, de nem beszéltek róla.” A légierő hivatalos válasza, hogy az UFO-k fáklyák voltak, “totális marhaság” volt, mondja Symington. “Láttam már korábban nagy magasságban fáklyákat. Kizárt dolog, hogy fáklyák voltak.” Amikor szóba kerül a kérdés, hogy vajon mi repült át Phoenix felett 1997 márciusában, Symington azt mondja, hogy “Erre még egyszer sem találtak magyarázatot.” Amit ma “Phoenix-i fényekként” ismerünk, az egy sor UFO észlelés volt 1997 március 13-án. Több, mint 1000 tanú jelentkezett, köztük Arizona korábbi kormányzója Fife Symington. Symington a Foxnak adott interjúban vallotta be először, hogy látta a tárgyat. Fox több szemtanú vallomását is bemutatta Symingtonnak, akik csalódottak voltak azért, ahogy Symington kezelte az incidenst 1997-ben. Ezután vallotta be Symington, hogy ő is látta az objektumot, és egyetértett abban, hogy nem evilági volt. Fox nem ezt a választ várta. Az interjút követően Symington vallomásának híre kiszivárgott, és felkérték, hogy ossza meg tapasztalait a CNN-nel és más hírügynökségekkel.

1 COMMENT

  1. Az emberek pontosan ugyanazért nem reagálnak az ilyesmire, amiért a magyarok sem reagálnak arra, ami az országban történik. Bizonyíték egy komplex tudati befolyásolás létezésére, bár nem dokumentálható.