Home Földönkívüliek Filmre viszik az UFO-k emberrablását

Filmre viszik az UFO-k emberrablását

427
5
Megosztás

A találkozások rémületesebb formája, amikor az idegenek el is rabolják az embert. 50 éve már, hogy Betty és Barney Hill egy szeptemberi éjszakán a Portsmouth – hoz vezetõ úton tartottak hazafelé, amikor megláttak egy nagy világító tárgyat az égbolton, miközben éppen õket követi és az autójuk felé tart.

Barney rémülten kiszállt és távcsövével figyelte, amint az emberszerû szürke alakok tanulmányozzák õket a furcsa tárgy ablakán keresztül. Attól félve, hogy elrabolják õket visszaszállt a kocsiba és gyorsan elindultak. Nem sokkal késõbb 35 mérfölddel messzebb találták magukat, és azt vették észre, hogy az eltelt két órára nem tudnak visszaemlékezni.

betty_and_barney_hill_1.jpg.gif

Dr. Benjamin Simon a neves pszichológus a visszatekintéssel történõ hipnózis technikáját bevetve próbált segíteni Hill-éknek a visszaemlékezésben, így számos hipnózissal eltöltött alkalom után a Hill házaspárnak sikerült visszaemlékeznie arra, hogy miként rabolták el õket a földönkívüliek és, hogy milyen pszichológiai vizsgálatokat végeztek el rajtuk mielõtt visszakerültek az autójukba teljesen kitörölt emlékezettel.

Bryce Zabel a Televíziós Mûvészetek és Tudományok Akadémiájának korábbi elnöke bejelentette, hogy részletes és átható filmet készít Hill-ék tapasztalatairól. A film alapja Stanton Friedman és Kathleen Marden “Foglyul ejtve” címû könyve lesz.

“Azt gondolom, hogy a modern filmkészítési technikák lehetõvé teszik számunkra azt, hogy úgy vigyük vászonra Hill-ék tapasztalatait, hogy az több legyen egy hihetõ történetnél” – mondta Zabel.

KultúrPart / weird news

5 COMMENTS

  1. Nagyon kiváncsi leszek erre a filmre. Remélem jobban fog sikerülni mint a Travis Walton elrablásáról készült Égi tûz cimû film. Az igazat megvalva a Whitley Strieber elrablásáról szóló Idegenek áldozata cimû film se volt az igazi. A Communion könyvet elolvastam alapmû az eltéritések kategóriájában akárcsak a Budd Hopkins Missing Time-a és Intruders -e.

  2. Szerintem elég hátborzongató a Betty és Barney Hill sztori. Több régebbi dokumentumfilmben láttam és hallottam az esetrõl meg persze sokat olvastam is róla. Betty még öregen is rettegve emlékezett vissza arra az éjszakára.