Home Földönkívüliek Földönkívüli fenyegetésnek vannak kitéve egy perui falu lakói

Földönkívüli fenyegetésnek vannak kitéve egy perui falu lakói

0

Egy perui vidéki körzetben az Ikitu törzshöz tartozó, rettegő falusiak nyugtalanító helyzettel néznek szembe. Állításuk szerint többször is bizonyos lények támadásainak vannak kitéve. A leírás szerint ezek a lények magasak, körülbelül két méteresek, akiknek jellegzetes vonásaik vannak, nagy fejjel és sárgás szemekkel rendelkeznek. A Lima melletti Alto Nanay régióban lakó falusiak arról számoltak be, hogy ezeket a rejtélyes támadókat nem lehet elüldözni.

Az állítólagos támadások közel egy hónapja tartanak, július 11-től kezdődően. Az Ikitu közösség tagjai, köztük nők és gyermekek, a jelentések szerint nem tudnak nyugodtan aludni a találkozásoktól való félelem miatt. Egy különösen megrázó eset egy 15 éves lányt érintett, aki az egyik ilyen összecsapás során megsérült, és kórházi kezelésre szorult.

A falusiak saját kezükbe vették az ügyet, és éjszakai járőrözést kezdeményeztek, hogy megvédjék magukat, különösen közösségük sebezhetőbb tagjait. Segélykérésükben a perui hadsereg segítségét kérték, hogy felvegyék a harcot ezzel a szokatlan fenyegetéssel szemben. Mivel azonban a falu igencsak távol van mindentől, kihívást jelent a hatóságok számára, hogy gyorsan reagáljanak.

A helyi folklórban szereplő pelakarákra emlékeztető, emberi arcot, zsírt és szerveket fogyasztó lények megjelenéséről szóló jelentések nagy aggodalmat keltettek a falusiak körében. Bár néhányan már találkoztak ezekkel a lényekkel közelről, a paranormáls képességeik csak tovább fokozták a közösség félelmét.

A hatóságok felkeresték a területet, de bizonytalanság övezi a vizsgálódás eredményét és azt is, hogy a falusiak védelmére tartós katonai jelenlétet fognak-e alkalmazni. Az Ikitu törzs, amelynek lakossága a 2017-es népszámlálás szerint körülbelül 1350 fő, továbbra is szorult helyzetben van, miközben próbálja kezelni a riasztó helyzetet.