Home Cikkek Földönkívüli koponyáját találták meg Ukrajnában?

Földönkívüli koponyáját találták meg Ukrajnában?

6

csontvaz-PUZZLEPIXKijev ? Tojásdad alakú fejjel rendelkező, emberszerű lény csontvázára bukkantak régészek egy ukrajnai ásatáson, az ufóhívők gyorsan belelkesedtek, és máris idegen lények földi látogatását vizionálják.

Az erősen elnyújtott alakú koponyát az orosz Stonehenge néven elhíresült, bronzkori lelőhelyen találták, amely annak idején, Krisztus előtt mintegy 4000 évvel Arkaim területén épült. A női csontváz igen jó állapotban maradt fenn, bár arra, hogy miért ilyen hosszúkás a koponya, több magyarázat is került már. A lelettől belelkesült ufóhívők szerint a csontok egy földönkívüli faj egyik egyedéé, aki több évszázaddal ezelőtt látogatott el a földre, és végül Arkaim területén temették el.

Az erősen elnyújtott koponyát egy bronzkori lelőhelyen találták. Szerintük ez bőven elég bizonyíték az idegenek létezésére, ám a kutatóknak ennél hétköznapibb magyarázatuk van.

Azt valószínűsítik, hogy az egykori Arkaim területén élő Sarmati törzs tagjai a csecsemők fejét kötéllel tekerték körbe, hogy a fejlődésük során a koponya ilyen hosszúkás alakot vegyen fel. A most talált tojásszerű fej is így alakult ki, tehát nem ufót találtak. A csontváz igen jó állapotban maradt fenn. Persze az ufóhívőknek erre is van magyarázatuk, szerintük a törzs is csak a hozzánk látogató, tojásfejű idegenek tiszteletére deformálták el a gyerekek koponyáját.

Blikk

6 COMMENTS

 1. Hit-vagy hit, vagy tudás.. a hitből lesz tudás,de a tudásból nem lesz hit.
  Nem jártak itt, itt vannak.Nézz,vagy inkább láss. Luxemburg,Monaco, Swicerlend…..a Long way …LONG WAY FROM CENTRE…

  alongwayback..Luxembourg is a Weird and Beautiful Place…Luxembourg egy furcsa és gyönyörű hely…
  nem furcsa,nem gyönyörű,,,,.de.félelmetes …..
  még azt sem tudjuk kik lakják?
  de hosszú útjuk az van…
  szpacsek….hol voltál?

 2. A facebookon. (és egyedül.) Én jól érzem magam egyedül is, ha nincs jobb! A Paramoral.eu.-n voltam, de ott nem tetszettek a tagok, főleg 1-2 nő, akiket szidtam ott és csúnyán beszéltem velük — a moderátor szerint — ezért kizárt onnan! De én nem haragszok emiatt, hiszen már kb. fél éve – 1 éve el akartam jönni onnan, ide akartam vissza térni, csak ugye nem lehet kiregisztrálni onnét — ezért aztán ‘kitiltattam magamat’. 🙂

  😀