Home A múlt rejtélyei Földönkívüliek a múltban

Földönkívüliek a múltban

828
1
Megosztás

Hosszú évek óta tartja magát az elmélet, miszerint a történelem előtti korban létezett a földön egy technikailag fejlett szupercivilizáció, amelynek nyomait még ma is megtalálhatjuk szerte a földön.

Több tudós is vállalkozott már arra, hogy bebizonyítsa nálunk bizony UFÓ-k jártak és a legszebb, legmonumentálisabb építményeinket vagy akár természeti jelenségeinket nekik köszönhetjük.

De ilyen az ember, amire nincs magyarázat, arra keres valamit. Ezúttal ismét felvetődött, hogy az egyiptomi piramisokat valójában a földönkívülieknek köszönhetjük. A sivatag száraz homokjába rajzolt rejtélyes útvonalak és ábrák látszólag semmilyen rendszerbe nem illeszkednek bele, s a mai napig komoly fejtörést okoznak a tudósoknak.

A helyenként 200 méteres, halat, majmot, madarat formáló ábrák csak a levegőből látszanak. Az elméletek szerint földönkívüliek irányjelzői és leszállópályái ezek, amelyek segítségével az ősi inka és azték társadalmakkal tartották az idegenek a kapcsolatot.

A Puma Punku Bolívia területén helyezkedik el, és a ma ismert legrégebbi kőépítmény a Földön – kb. 12-14 ezer évvel ezelőtt készülhetett.

A kutatók szerint egy sok ezer évvel ezelőtt élt népcsoport az akkori technológiával képtelen lett volna egy ilyen jellegű munka elvégzésére, mivel a kövek súlya 800 tonna. Kérdés, hogy milyen eszközzel tudta az akkori ember megemelni azokat, ráadásul a kövek illesztése is pontos mérnöki munkára utal.

17f674ed79c95a8227817c10e4be16d4 a4f3990c41923f5245173ecee51b90df 206727e18f1decc5d93fdacf6e873141 0e030bf970979faef43e13d95ce4eda6

Blikk

1 COMMENT

  1. A boszniai piramisok vagy a szibériai monumentális struktúrák 25-30 ezer évesek… ezen az oldalon olvastam, akkor puma punktu nem lehet a legrégebbi a maga 14 ezer évével 🙂 Egyébként az, hogy az őskorban létezett egy eltűnt de virágzása alatt roppant fejlett kultúra valószínűbb mint az, hogy nem… Erre a Földközi tenger a Karib tenger a Fekete tenger és az Indiai óceán partvonalán mélyen a víz alatt felfedezett városok romjai és a logika az egyértelmű bizonyíték. Az ismert történelemben is a partokat választottuk a városaink helyéül és nyilván akkor is így tettünk mikor még a jégkorszaknak köszönhetően nagyobb volt a földterület… Olvadt a jég, megnőtt a vízszint (az észak amerikai jéggát szakadásnál egyszerre méterekkel a világ összes tengerén) és a legnagyobb és legfejlettebb városok mind víz alá kerültek. Képzeljük el ha az ókorban egyszerre tűnt volna el Róma, Alexandria, Antiokheia, Ephesus és Athén… biztos rádobott volna még vagy ezer évet a fejlődésünkre. Amiről nem tudjuk ki csinálhatta jó eséllyel egy ilyen a jégkorszak végi olvadással eltűnt civilizáció műve.