Home Hírek Földönkívüliek rabolták el a mezőberényi nőt

Földönkívüliek rabolták el a mezőberényi nőt

930
0
Megosztás

Philip Mantle az egyik legkomolyabb brit ufókutató, akit a brit sajtó a legérdekesebb eseteiről fag­gatott. A most feltárt, eddig nagyrészt titkosan kezelt dossziék között egy magyar történet is szerepel.

A különös esemény hu­szonöt év­vel ezelőtt, 1992 januárjában történt, Mezőberényben. Egy 50 esztendős, meg nem nevezett nő a férjével épp otthon tartózkodott, amikor a konyhájukban hirtelen egy tojásszerű alak jelent meg, s fura hangot adott ki.

A felül ké­kesszürke, alul narancssárgás valami a szobába is átment, ahova a nő kö­vette. A férj mindebből semmit sem tapasztalt. Három nap múlva az aszszony fura hangokat hallott, s emiatt kiment a kertbe, ahol egy kabinszerű tárgyat látott. Bemászott, és egy szürke szobában találta magát, amelyben meztelen gyerekek és nők álltak körbe. Ezt követően a szemtanú elájult, s a saját ágyában ébredt fel. A történetnek azonban fizikai nyomai is maradtak a testén, mivel a hasa felső részén fura kerek foltok jelentek meg.

? Ez egy tipikus kapcsolatfelvétel le­hetett, amelynek kézzel fogható nyomai is ma­radtak. Szakértőként az a legfontosabb, hogy megállapítsuk, ki állít valótlant, s ki igazat. Az biztos, hogyha egy elmondott eseménynek biológiai nyoma marad, amelyet akár különféle berendezésekkel is meg tu­dunk mérni és vizsgálni, akkor azzal az esettel érdemes foglalkozni ? nyilatkozta a Borsnak Kalmár János, a Magyar Ufókutató Szövetség elnöke. Hozzátette, Mezőberényből számos ufójelenségről érkezett már hír. Ezeknek általában az a magyarázatuk, hogy az űrlények katonai támaszpontok, repterek közelében szoktak legtöbbször felbukkanni, illetve olyan helyeken, ahol nekik ma­guknak van valami titkos főhadiszállásuk. Utóbbira példaként a Pilist is említette, ahol szerinte létezik egy elzárt UFO bázis.

BorsOnline