Home Földönkívüliek Földönkívülieket gyanúsítanak állatcsonkításokkal Walesben

Földönkívülieket gyanúsítanak állatcsonkításokkal Walesben

0

Helena Worth, egy helyi politikus és amatőr tudós azóta lett az UFO-k és a földönkívüli élet gondolatának megszállottja, amióta szemtanúja volt egy UFO-nak, amely az otthona felett repült. Most pedig szilárdan hisz abban, hogy földönkívüliek állnak a walesi Cambrian-hegységben nemrégiben történt két birkagyilkosság mögött.

Míg a helyi gazdák és hatóságok korábban nagymacskáknak tulajdonították a juhok halálát, Helena másképp gondolja. A tetemeken lévő vágásnyomok pontosságára és az állatok közelében lévő emberi lábnyomok hiányára hivatkozik, ami azt bizonyítja, hogy nem emberek felelősek a csonkításokért. Ehelyett azzal érvel, hogy a nyomok hiánya inkább felel meg az UFO-knak, mint emberi cselekvésnek.

A Cambrian-hegység térségében már többször beszámoltak egy nagy macskaféle ragadozóról. Helena azonban elveti ezt az elméletet, és azt állítja, hogy a csonkítások a térségben történt UFO-észlelésekhez köthetők. Utal a walesi “birkacsonkítási területre”, ami egy olyan térség, ahol mind a birkacsonkításokról, mind az UFO-észlelésekről beszámoltak.

Helena saját találkozása egy UFO-val 2018 decemberében tovább erősítette a földönkívüli jelenségekbe vetett hitét. Leírta, hogy egy fényes, fehér, sárga fényt látott a távolban lebegni, amely lassan mozgott és úgy csöpögött, mint az olvadt láva. Elmondása szerint az űrhajó végül élénkvörösre váltott, mielőtt eltűnt a fák mögött.

Bár állításait a közvélemény szkeptikusan fogadja, Helena továbbra is szilárdan hisz abban, hogy az UFO-k és a földönkívüliek felelősek a rejtélyes birkacsonkításokért. Ahogy a vita folytatódik, a walesi birkacsonkítási ügy továbbra is érdekes és megosztó téma marad az UFO-k és paranormális jelenségek utáni nyomozás területén.