Home Földönkívüliek Földönkívüliekkel kapcsolatos titkokat hallgathat el az USA

Földönkívüliekkel kapcsolatos titkokat hallgathat el az USA

0


Josh Hawley, Missouri szenátora azt állítja, hogy az amerikai kormány alábecsüli az UFO-k számát, amelyekről tudomása van. Ez a Pentagon egyik kiszivárogtatójának állításai nyomán merült fel, aki szerint a szövetségi ügynökségek földönkívüli űrhajókat találtak vagy helyreállítottak. Hawley szerint a kormány már hosszú ideje titkolja ezt az információt a nyilvánosság előtt. Bár nem tudja függetlenül ellenőrizni a kiszivárogtató állításait, Hawley szerint ezek hihetőek más kormányzati magatartás alapján. Példaként említi a kínai kém lufi esetét, ahol a kormányzati szervek egymás között titokban tartottak információkat.

A kiszivárogtató, David Grusch, panaszt tett az Hírszerző Közösség Ellenőrző Szervezeténél, ami tovább növeli az ügy iránti figyelmet. Hawley úgy véli, hogy az általa kapott tájékoztatás alapján hihetőnek tartja Grusch állításait. A szenátor szerint Grusch azt állítja, hogy a kormány többet tud erről, mint amennyit eddig nyilvánosságra hozott, és régóta nyomon követi ezeket az azonosítatlan légijelenségeket. Azonban nem minden törvényhozó osztja ezt a nézetet, és néhányan szkepticizmust fejeznek ki, úgy érvelve, hogy ha létezik űrhajó fizikai bizonyítéka, az már nyilvánosságra került volna.

Az Amerikai Hírszerzési Főigazgatóság hivatala 2022. augusztusáig 510 UAP esetről számolt be, amelyek továbbra is történnek korlátozott légterekben, és potenciális biztonsági aggályokra utalnak.

Fotó: Pixabay