csütörtök, április 25, 2019
Home Cikkek Folytassuk tovább az összeesküvés-elméletek boncolgatását, hátha most még jobbakat találunk a The...

Folytassuk tovább az összeesküvés-elméletek boncolgatását, hátha most még jobbakat találunk a The Telegraph gyűjteményében! 6. Dianát meggyilkolták Diana halálával kapcsolatosan rengeteg elmélet született. A teória szerint Diana kapcsolata Fayeddel rosszat tett az alkotmányos monarchiának, ezért ki kellett iktatni az élők sorából. Az alkotók szerint az adatok meg lettek hamisítva, így Henri Paul sofőr véreredményeit is kicserélték olyanéra, aki alkoholt fogyasztott. Azonban semmilyen bizonyíték nem támasztja alá ezt az elméletet. 7. Fekete helikopterek A fekete helikopterek figyelmeztető jelként szolgálnak az Egyesült Államokban. Az Egyesült Királyságban hasonló elméletek léteznek a fantom helikopterekről. Ezek az UFO és alien teóriákkal is összefüggésben állnak. 8. Pearl Harbort engedték megtörténni Egy teória szerint Roosevelt elnök provokálta ki a japán támadásokat, hogy legyen indoka belépni a háborúba. Sokan úgy gondolják, hogy az Egyesült Államokat előre figyelmeztette Nagy-Britannia, Hollandia, Ausztrália, Peru, Korea és a Szovjetunió is. 9. Műanyagok koporsók és koncentrációs táborok Georgia államban egy főút mellett 500 ezer műanyag koporsót lehet találni. A koporsók gazdája állítólag a FEMA (Federal Emergency Management Agency). Az elmélet szerint számos koncentrációs tábor létezik az Egyesült Államokban, ahol millió amerikait ölnek meg. 10. Repülőgépek mérgeznek bennünket Ezen konspirációs teória elfogadói szerint bizonyos kondenzcsíkok kémiai és biológiai vegyületeket tartalmaznak, amelyeket szándékosan mérgezi az embereket. Sokan úgy gondolják, hogy az Új Világrend zúdítja ránk ezeket a mérgező anyagokat, amelyek a kormányokat is irányítják. Ezen vegyi támadásokat már többször is tagadták a tudósok és a szövetségi szervek.

961
0
Megosztás

Folytassuk tovább az összeesküvés-elméletek boncolgatását, hátha most még jobbakat találunk a The Telegraph gyűjteményében!

6. Dianát meggyilkolták
Diana halálával kapcsolatosan rengeteg elmélet született. A teória szerint Diana kapcsolata Fayeddel rosszat tett az alkotmányos monarchiának, ezért ki kellett iktatni az élők sorából. Az alkotók szerint az adatok meg lettek hamisítva, így Henri Paul sofőr véreredményeit is kicserélték olyanéra, aki alkoholt fogyasztott. Azonban semmilyen bizonyíték nem támasztja alá ezt az elméletet.

7. Fekete helikopterek
A fekete helikopterek figyelmeztető jelként szolgálnak az Egyesült Államokban. Az Egyesült Királyságban hasonló elméletek léteznek a fantom helikopterekről. Ezek az UFO és alien teóriákkal is összefüggésben állnak.

8. Pearl Harbort engedték megtörténni
Egy teória szerint Roosevelt elnök provokálta ki a japán támadásokat, hogy legyen indoka belépni a háborúba. Sokan úgy gondolják, hogy az Egyesült Államokat előre figyelmeztette Nagy-Britannia, Hollandia, Ausztrália, Peru, Korea és a Szovjetunió is.

9. Műanyagok koporsók és koncentrációs táborok
Georgia államban egy főút mellett 500 ezer műanyag koporsót lehet találni. A koporsók gazdája állítólag a FEMA (Federal Emergency Management Agency). Az elmélet szerint számos koncentrációs tábor létezik az Egyesült Államokban, ahol millió amerikait ölnek meg.

10. Repülőgépek mérgeznek bennünket
Ezen konspirációs teória elfogadói szerint bizonyos kondenzcsíkok kémiai és biológiai vegyületeket tartalmaznak, amelyeket szándékosan mérgezi az embereket. Sokan úgy gondolják, hogy az Új Világrend zúdítja ránk ezeket a mérgező anyagokat, amelyek a kormányokat is irányítják. Ezen vegyi támadásokat már többször is tagadták a tudósok és a szövetségi szervek.

Avilagtitkai