Home Földönkívüliek Fontos esemény fog történni az UAP üggyel kapcsolatban

Fontos esemény fog történni az UAP üggyel kapcsolatban

0

Az Amerikai Ellenőrzési Bizottság (House Oversight Committee) tagjai hamarosan bizalmas információkat fognak kapni az UAP jelenségekkel kapcsolatban. A hírek szerint a megbeszélés január 9-én fog megtörténni, ami majd az Amerikai Hírszerző Közösség felügyelőjének, Thomas A. Monheimnak a vezetésével zajlik a Fehér Ház Biztonsági Irodájában.

Ez a lépés egy augusztusban előterjesztett kérvény alapján fog megtörténni. A kérvényt a Tim Burchett képviselő által vezetett Ellenőrzési Bizottság terjesztette elő. A képviselők szerették volna megtudni, hogy az amerikai hadsereg rendelkezik-e visszafejtett UFO technológiával, vagy dolgozott-e ilyen jellegű terveken.

Azzal kapcsolatban, hogy pontosan mi fog elhangzani a megbeszélésen, sajnos semmit nem tudni, mert az esemény titkosítva van. Az azonban bizonyos, hogy az UFO kérdés már tavaly óta komolyabban is vita tárgya, ami azzal kezdődött, hogy törvényjavaslatot nyújtottak be, hogy a kormányhivatalok tegyék közzé adataikat. A republikánusok ellenállása miatt azonban egyelőre nem lépett még életbe a törvény. Egyes szenátorok szerint az emberek érdeklődése ellenére az amerikai kormány továbbra sem átlátható e téren és folyamatosan félrevezeti a nyilvánosságot.