Válasz erre: Tanítások az Inua bolygóról

News Fórumok UFO-k Földönkívüliek Tanítások az Inua bolygóról Válasz erre: Tanítások az Inua bolygóról

#13015
horatzio
Felhasználó
lutyo wrote

A teremtéskor meg volt mindennek a helye,célja, ideje stb.
Ez az egész dolog, menet közben “züllött” el ennyire.Igen a sok kapzsi ember, mikor felemelkedett a Darwin szerint majom létb?l onnantól kezdve változott meg minden.Véleményem szerint az ember mint EMBER, nem erre a sorsra és jöv?re volt ítélve. Helyrehozni ezt már képtelenség. Nyilvánvaló hogy ami idáig vezetett az az ember m?ve. Felesleges itt szónoklatokat tartani a megtisztulástól kezdve a Vegetariánizmusig,nincs semmi értelme. Az hogy most “fölészállok” vagy alá önmagamnak, hogy jól viseljem el az állítások szerint bekövetkez? armageddont az megint csak a saját önzésem tükörképe mert nyilván a maradék több millió vagy milliárd embert nem tudom megtéríteni. Tehát teljesen mindegy hogy hogyan “agyusztálom” az agyamat a testemet lelkemet. Lehet itt könyveket írni hogy hogyan vészeljük át a reánk omló világot, nem fog menni.Egy dolog fog menni: mégpedig az hogy azért a lelkünkben egy kis hittel várjuk azt, ami még azért annyira nem vált bizonyossá.
De ha mégis bizonyossá válik, sajnos az fog történni aminek történnie kell ,legyek bár vegetáriánus, Buddha hív? vagy bármi, amivel szeretném elkerülni a lehetetlent, nem fog menni. Rajtunk kívüli ” hatalmak” munkálkodnak és ez pedig maga a természet vagy Isten, ki hogyan nevezi és mindenki azt kapja amit megérdemelt. ebben az esetben márpedig azt, hogy tönkretettük a bolygónkat és ennek sajnos nem marad el a “jutalma”…mivel itt nincsenek “szint különbségek” itt mi emberek vagyunk…

egy két apró helyesbbités csak.
szerintem az ember sorsa pontosan ez. Kemény, küzdelmekkel teli sors ez, de ezt választottuk. Miért, Kiért? Tudattal megmagyarázhatatlan dolgok ezek, de biztos, hogy Isten van a dologban. Ezért Isten nem fog itélkezni, mert nincs is miért. Az ember egy kicsit önz? és beképzelt, hogy azt hiszi, hogy egy akkora hatalmat mint amilyen a Föld, vagy a természet tönkre tudja tenni, s?t még helyre is tudja hozni.

A végkifejletben sem teljesen igaz, hogy nem tehetünk semmit. De igen egyetlen dolgot tehetünk, az Istent kereshetjük.
Mint a tékozló fiúk bolyongunk ezen a földön, amig el nem indulunk haza és sokszor félve úgy gondoljuk, hogy elég ha úgy csinálunk, mintha otthon lennénk az is elég lesz a boldogsághoz, de sosem lesz elég.

Az irásod többi részével egyébként egyetértek.