Válasz erre: A valódi UFO kutatás

News Fórumok UFO-k Földönkívüliek A valódi UFO kutatás Válasz erre: A valódi UFO kutatás

#13253
Tamas
Felhasználó

Üdv Gabee!

Sajnos megint egyre több negatív figura nyomul be az oldaladra!

( Pedig úgy látszott, hogy a negatívak már rég elhúztak csoportosan a paramorálra.)

A saját fórumomon már régen meghúztam egy vörös vonalat, amely alatt nem jöhetnek be firkálgatók!

Ez az alapvet? határ vagy vízválasztó pedig az új spiritualitás/ új tudomány szemléletének többé-kevésbe való elfogadása.

Mert semmi értelme számunkra nyilvánvaló tényekr?l vitatkozni napokon át – a saját drága id?nket viszi el -, melyeket a negatívok pusztán létállapotuk alapján most még nem érthetnek meg!

Pl. magam Edward jellemz? avatarját sem engedném megjelenni, mivel önmagában provokáló, habár egy kicsit valóban kifejezi a mai lélekállapotát.

Horatzio ?rültségei meg lassan már hecker-támadásnak is felfoghatók, mivel a honlap alapgondolatával homlokegyenest ellenkez? “tanokat” próbál kifejteni! ( Bár tudom, hogy valójában mindig engem provokál. )

– Jobb lenne, Horatzio, ha megmaradnál Hajdu M. világában, ott az elvbarátaid ( a deista-konzervatív-dogmatikus-lászlóandrás/habsburg-hív?k ) között vég nélkül folytathatnád a monológodat!

Nos, éppen ezért ide addig nem tudok feltenni több anyagot, amíg radikálisabb sz?r?rendszer ezen az oldalon is ki nem alakul!

Ez egy alapvet? feltétel! Mivel minden energiánkat most már az újra, az új világkép terjesztésére kellene fordítani, nem pedig a régi világ szörnyeivel való csatározásra! ( Persze nem ?k a szörnyek, hanem csak létfenntartási félelmeikben kénytelenek még a régi, elsüllyed? világ tanaihoz ragaszkodni. )