Válasz erre: Krónikák egy másik világból V

News Fórumok Az emberiség rejtélyei Összeesküvés elméletek Krónikák egy másik világból V Válasz erre: Krónikák egy másik világból V

#132920
Robo-S-T-Us
Felhasználó

A Tizenötödik szikla

Edgar Cayce on ESP:

http://www.highdefdiscnews.com/screenshots/they_live_23.png

http://www.edgarcayce.org/are/edgarcayce.aspx?id=2496

http://www.youtube.com/watch?v=eoAJUS1XmRk

http://hu.wikipedia.org/wiki/Jap%C3%A1n_sziklakert

“A japánkert híres példája Rjóan-dzsi templomában látható Kiotó északnyugati részén, Japánban. A Rjóan-dzsi templom a Zen szekta Rinzai ágának Mjósindzsi iskolájához tartozik.
A kert kareszanszui stílusban épült. 30 méter hosszú kelet-nyugati irányban, és 10 méter észak-déli irányban. Nincsenek benne fák, csak 15 különféle méretű, szabálytalan alakú, mohával körülvett szikla, melyeket naponta elgereblyézett fehér kavicsos homokágyban rendeztek el. A kicsi fehér kavicsokon elhelyezett különféle méretű sziklák öt csoportot alkotnak, amelyek mindegyike öt, három, kettő és három sziklából áll. A kert 15 szikláját úgy helyezték el a fehér kavicsokon, hogy a látogatók egyszerre csak 14-et láthatnak közülük, bármely szögből nézik is a kertet. A legenda szerint csak az láthatja az utolsó, láthatatlan sziklát a lelki szemeivel, aki mély zen meditációban eljut a lelki megvilágosodásra.”

http://www.youtube.com/watch?v=VW3On-IioAo