Válasz erre: Beszámolók – parajelenségek

News Fórumok Parajelenségek Beszámolók Beszámolók – parajelenségek Válasz erre: Beszámolók – parajelenségek

#133104
Bravoss83
Felhasználó

Sziasztok!

Elmesélnék egy számomra elég megrázó esetet, kíváncsi vagyok történt-e már valakivel ilyesmi, és miért lehetett.

Sajnálatos módon 2 éve elhunyt a 87 éves nagymamám karácsony előtt pár nappal, a lakásában vele együtt lakott az első házasságából a lánya aki egy elég goromba és magának való nőszemély volt, ő is elment kb. rá 3 hétre.

Én örököltem a lakást és miután felújítottuk párommal be is költöztünk.

Az első érdekes eset kb. 1 hétre rá történt. Este már lefeküdtünk és néztük a tv-t, a macskánk mindig a fejünknél aludt kettőnk között a saját párnáján, 1x csak hirtelen felült és felborzolt szőrrel kimeredt szemmel elkezdte bámulni a szoba ajtaját. Azt hittük valaki babrál a bejárati ajtónál és azért néz így. Sok volt a környéken akkoriban a betörés. Fogtam magam és kimentem megnézni de nem volt semmi, vissza feküdtünk, aznap éjjel már nem történt semmi.

De innentől minden éjjel volt valami amitől már a párom azon volt, hogy haza költözik a szüleihez amíg nem adom el a lakást.

Kinyílt a szoba ajtó magától,  megállt az óra a konyhában és a nappaliban is, a tv- átváltott magától csatornákat. A virágaink amik már több éve megvoltak elkezdtek kirohadni, a macskánk sokszor ok nélkül felborzolt szőrrel rohant be hozzánk a szobába vagy a konyhába.

De ezek után következett a java, elkezdtük érezni hogy van ott valaki(valami) hideg érintéseket lehetett érezni és volt hogy álmunkból ébredtünk arra, hogy valaki megfogja a kezünket lábunkat.

Elkezdtem beszélgetni a kolléga nőmmel ezekről a dolgokról, mert ő nagyon benne van ezekben a spiritiszta dolgokban és azt tanácsolta, hogy vegyünk fehér gyertyákat és égessük őket minden éjjel azokon a helyeken ahol a leggyakrabban vagyunk (hálószoba, nappali)

El is mentünk és vettünk hosszú fehéreket, hogy kitartson reggelig. Ezután mintha elvágták volna, nem történt semmi. Kezdtünk megnyugodni, hogy vége van. Aztán kezdett lankadni a figyelmünk a gyertya utánpótlásra és egyik estére szépen elfogyott az összes gyertya.

Aznap nagyon későn értünk haza mert a boltban leltároztunk és hulla fáradtak voltunk,  elkezdtünk kutatni a régi holmik között hátha találunk gyertyát, mert mamám mindig járt ki a temetőbe. Az eredmény 3db pici mécses gyertya lett. De gondoltuk elég lesz az estére.

Meggyújtottunk 2db-ot a szobában 1-et a nappaliban, lefeküdtünk és szinte azonnal el is aludtunk a fáradtságtól.

Ami ezután történt az iszonyatos volt, éjjel fél 2 körül arra riadtam, hogy valami rajtam ül és fogja a torkom!!

a szememet nem bírtam kinyitni és nem tudtam mozdulni sem csak fészkelődni, hang szinte nem jött ki a torkomon csak valamiféle kis nyüszítés, szerencsére a párom felébredt rá és abba maradt a fojtogatás. Ki tudtam nyitni a szememet és kaptam végre levegőt. Teljesen el voltam már lilulva és vagy két napig vörös volta nyakam utána.

A kolléga nőm azt tanácsolta, hogy először is döntsem el, hogy el akarom-e küldeni vagy meg akarom keresni az okát, hogy miért van itt a szellem. Mondtam, hogy nem akarom, hogy itt legyen mert tönkre tesz minket teljesen. Azt mondta, bármennyire is hülyén hangzik este lefekvés előtt üljek ki a nappaliba a meggyújtott gyertya elé és beszéljek a szellemhez, hogy nyugodjon meg a lelke és bocsássa meg ha vétkeztem ellene és menjen el. Még aznap éjszaka égettük a gyertyákat, de ezután megszűntek a jelenségek és míg el nem költöztünk nem is volt több, és szerencsére azóta sem.

Sajnos hozzá kell tegyem, hogy szerintem a mamám lánya volt nálunk és haragudott rám, mert sajnos az én hibám, hogy kómába esett  és meghalt, mert nem tudtam hozzá 2 napig menni. Cukor beteg volt, de imádta az édességet és sokszor a pénzt amit adtam “úgymond költőpénznek” ő édességre költötte és volt, hogy nem találtam meg azt, hogy hová dugta el. 1 napig feküdt otthon félig eszméletlenül mire megtaláltuk és hívtuk a mentőket, de másnap a kórházban meghalt.

Elnézést ha kicsit hosszúra sikerült, de próbáltam érthetően leírni mindent.