Válasz erre: Roswell

News Fórumok UFO-k Földönkívüliek Roswell Válasz erre: Roswell

#13364
timea
Felhasználó
Nono88 wrote

lutyo wrote

Nono88 wrote

Na meg a másik,hogy olvastam itt a hozzászólásokat,és ugye,azért ti sem hiszitek,hogy pont a Youtube-on van fennt,hogy boncolják az idegent?!Az eredeti felvételen,míg boncolják azt az egyet,egy másik,még él? “példány”ott kucorog a sarokban.Ezt az egyik jelen lév? nyilatkozta.

Nem tudom illetve nem értem..nagy tévedésben vagy a Youtube bal kapcs mivel azon komoly és reális témák is vannak szép számmal nem csak a “kacsa mesék” 🙂

Igazad van Lüty?! Sok érdekes,VALÓSÁGOS dolgot tesznek fel a youtube-ra.Ezzel nem is vitatkozom.De az ufo-boncolást mért pont ide tennék fel?ja tudom a választ.azért mert ezt sokan nézik.oké,de itt a youtube-on nekem olyan hitelét vesztett az egész!De tudom,tévedek,nem is szállok vitába veled Lüty?,mert melletted szép lehet valaki,de okos nem :P!Amúgy meg nem értem mért támadsz,meg kritizálsz.Itt mindenkinek van saját önálló véleménye,mint ahogy neked is.Ahogy te gondolom azt érzed,sok hülyeséget írok,hát megsúgom veled kapcsolatban nekem is ez az érzésem!

Nonno!
Végig olvastam a hozzászólásokat! Lüty? egyáltalán nem vitázik ? is a véleményét írja. Hogy te ezt hogy reagálod le az már más kérdés.Inkább magadban keresd a hibát mert ilyenért felkapni a vizet már túlzás. Sokat kell még neked tanulni ,f?leg alkalmazkodás terén.
A youtubon mindenféle téma van igaz is és valótlan. Ezért nem lehet állást foglalni abban hogy hamisítvány e az ufó boncolás is.