Válasz erre: Krónikák egy másik világból V

News Fórumok Az emberiség rejtélyei Összeesküvés elméletek Krónikák egy másik világból V Válasz erre: Krónikák egy másik világból V

#136411
Névtelen
Inaktív

Kicsit gondolkodtam hogy reagáljak e erre az általad kreált szösszenetre, végül úgy döntöttem hogy megteszem.

Miért félsz? Miért pánikolsz? Tőlem tartasz? Én nem ártok nektek mivel ti ártalmatlanok vagytok tehát nem érdemes foglalkoznom a dolgaitokkal.Egy formája az időtöltésnek amit csináltok. Bár nem mondom, veszélyes is lehet mert volt idő mikor egy tag bepánikolt attól ami itt folyik de ez persze érzékenység függő, ki hogyan reagál rá.Veszélyesek sem vagytok a “köz” szempontjából főleg nem rám nézve.
Tudod e hogy mi folyik a világban? Egyszerűbben megérted, ha azt mondom:vér.? Belesüllyedtek a linkelésekbe, a szimbólumok magyarázásába,vannak akik próbálják érteni, vannak akik nem. Az olvasóitok , a híveitek naphosszat a legújabb parás videókat elemzik, tárgyalják ki és nem vesznek tudomást a valós helyzetről.na persze otthonról a kényelmes fotelből közben a lassú világ égést észre sem veszik

Miért fenyegetsz te engem? Sokkot kaptál, megijedtél attól a két ártatlan zenei linktől amit betettem? Már abban is összeesküvést találtatok? Volt egy ártatlan megnyilvánulásom és ti már darabokra akartok szedni? Nevetséges. Továbbá írhattál volna egy másik nick neveden is, a tényeken nem változtat.

Mitől félsz? Mi van a kezedben amiért rettegsz hogy el ne vegyék? Semmi. Egy marék pitypang amire ha nem vigyázol, kirepül a kezedből. ezért tartsd az öklöd nagyon összeszorítva!!! Különben téged tépnek szét azok akikre nem is gondolnál.

Sok szerencsét Grál lovagok !!