Válasz erre: Krónikák egy másik világból V

News Fórumok Az emberiség rejtélyei Összeesküvés elméletek Krónikák egy másik világból V Válasz erre: Krónikák egy másik világból V

#136703
zplus
Felhasználó

vigyázat, aki keres-talál..
EZO18+ (ne foglalkozz olyan dolgokkal, amik nem érdekelnek igazán- utólag nem kifogás az “én nem tudtam..”- szóltam)
Volt mostanság egy-két élményem..
Ha még nem ajánlottam volna (a cikkek között szkeptikus úrnak már igen)
https://app.box.com/s/hmeldie0053gju9qjkfb

és egy kissé kifejtve, amit amott elkezdtem.. nem én irtam ( http://racionalisezoteria.blogspot.com/ )

Álom és Realitás
hogy mi az álom és mi a realitás, 3D-ben mindegy

Sokan álomvilágban élnek. De mi is ez az álomvilág és mi köze a realitáshoz?
Mi, akik a fizikai világban születtünk, addig el sem tudjuk képzelni azt, ami ide van írva addig, amíg nem szerzünk spirituális tapasztalatokat. Ilyen tapasztalatot mindenki átél, életében legalább egyszer biztosan, amikor meghal.
A halál élménye mindenki számára más. Attól függ, a tudata milyen pozíciót tudott felvenni, vagyis mi az a határ, ameddig fel tudta vinni. Ilyen határokat sokféleképpen el lehet érni, a legegyszerűbb ilyen a tudatmódosító szerek, más néven a drogok használata.
A fizikai világban születés azért lényeges, mert az ember a halála után továbbra is azt a világot vetíti magának, amilyenben a halála előtt volt. Logikus következtetés, hogy akkor az ember a halálát nem is veszi észre, mert látszólag semmi sem változik.
Ha ezt pontosítani akarom, úgy lehet, hogy létezik egy Tudat, melynek számtalan kivetülése van számtalan világban. A Tudat nézőpontjából a személy fogalma annál érthetetlenebb, minél lejjebb haladunk ezen a képzeletbeli magasságon. Tehát amikor Te az angyalokhoz imádkozol és kérsz valamit, az angyal nehezen érti, miért kéred újra, amikor már megkaptad. Igen, ő elküldi, aztán olyan figurák, akik a spirituális tudás mindenféle szintjein vannak, képesek lehetnek arra, hogy ezeket magukhoz vonják és akár hatalmi viszonyrendszert is építsenek ezeknek az energiáknak a hasznosítására. A Te személycentrikus 3D-s felfogásodban ez szörnyű igazságtalanság, ám föntről csak az értetlenség lehet az a reakció, amit megtapasztalhatsz. Ennek titka a 12 ember alkotta Hálózat, melyben az eltérő személyiségű sok Másik Te tevékenykedik. Minden ilyen Te (Másik Te) vetít egy világot, amit föntről nézve eltérő koroknak és helyeknek láthatnak, Te viszont – aki ebben a világban élsz – egy minden egy helyen és időben állapotnak.
Azok az emberek, akik tudatpozíciója át tudott lépni élete során egy bizonyos határt, haláluk után is élhetnek tovább. Ők úgy tudják, hogy továbbra is a Földön, ami részben igaz, ám hogy ezt a Földet milyen holografikus tároló tárolja, az határozza meg, mások szemében hol. Sok vallás foglalkozik ezzel, sokféle értelmezésben, Én maradok a saját meglátásaimnál és a modern kor keretei között.
Az életed két dolog határozza meg, vagyis az agyad – ami egy holo-vetítő – hogyan pozícionálja azt a fizikai testet, ami hordozza, ez a két dolog pedig a következő:

1. Mit hiszel a Világról
2. Mit tudsz a Világról

Ez a két dolog tart Téged abban az élethelyzetben, amiben vagy. A saját hited korlátozza sokszor a lehetőségeidet (á, én erre úgysem vagyok képes) és az, amit tudsz a világról pedig a mozgásteredet (ez ellentmond a tudomány mai állásának, tehát lehetetlen). Ahogy a hited megváltozik, az életed is meg fog. Ahogy az általad ismert információk össze tudnak állni egy másik logikai összefüggésbe, mindjárt megváltoznak a lehetőségeid is. A világhírű mágusok nem véletlen mondják folyton, amit (hogy erre Te is képes lennél), Te vagy az, aki ezt nem hiszed és így őket nézed a TV-ben. Majd másnap reggel kelsz és mész dolgozni, hisz mást nem tehetsz, mert a világ ilyen és Neked ilyen sors jutott.
Amikor alszol, a tudatod egyesül egy nagyobb tudattal és az ő nézőpontjából akkor vagy teljes. Amikor felébredsz, az ő szemszögéből egy álomvilágba kerülsz. Ebből a helyzetből ébredni úgy tudsz, hogy egyszerre használod a két agyféltekédet, ahogy a delfinek teszik. Ám mivel Te hol az bal, hol a jobb agyféltekédet váltogatod, föntről nézve folyamatosan alszol. Amikor álmodsz, akkor valójában magasabb dimenzióban élsz át pontosan olyan élményeket, amiket Benned él át egy olyan megszálló, aki viszont magát helyezte hasonló állapotba.
Amit Te realitásnak nevezel, az egy olyan álom, amiben börtönszerű élethelyzetben vagy, mert amit tudsz és hiszel a világról, az csak erre a szerepre ad Neked lehetőséget. Ha sikerül a két agyféltekéd egyidejű használata, akkor Téged úgy fognak látni az emberek, mint egy földre szállt angyalt, de legalábbis valamilyen szent ember biztosan leszel a szemükben. Ugyanis a kisugárzásod, az elméd ereje is megváltozik és ez soha nem marad észrevétlen. Akit megérintesz, az nem fog tudni Rólad leválni, mert olyan minőségű energiákat kap Tőled egy láthatatlan tudati frekvencián létező hálózaton, amitől Ő is többé válik. Ezen a hálózaton gondolatok, adatok, információk, szándékok, érzelmek, érdekek és mindenféle hasonló dolgok futnak és aki ezen a hálózaton jól kiismeri magát, az hatalmat érezhet a kezében. Aztán ki mihez kezd ezzel a hatalommal, az határozza meg, kiben mit látnak azok, akik így keresik bizonyos Feladatokra az alkalmas embereket.
Jelenleg alapvetően kétféle ember létezik. Az egyik a realitásban él, ami inkább egy pokolhoz hasonló állapot, a másik álomban, ami pedig a mennynek felel meg. Az Én törekvésem, létrehozni a fehér ember egét, arra irányul, hogy a menny hangulatát és érzetét jelenítse meg a pokolban (ha vallásos terminológiát használok). Erre azért van szükség, mert a világok egymásba olvadnak és a pokolnak a kezdetekben sokkal jobbak a lehetőségei, hogy a saját világának szabályait erőltesse a másik oldal lényeire, akik inkább spirituális lények és nem a termelékenység hatékonysága a megtermelt profit tükrében lesz az első, amire gondolni fognak. Viszont a hiteleket vissza kell fizetni, ha nem tudod, kikerülsz az álomvilágodból, bele a realitásba, vagyis azok világaiba, akik a hiteleket nyújtják és lehet, az utcán találod magad, amiből csak egy kiutad marad: a halál. Ami ilyen megközelítésben lehet a megváltásod is, hisz azért került a fizikai tested gazdája a földi pokolba, mert tisztességes maradt és betartotta a menny szabályait.