Válasz erre: Krónikák egy másik világból V

News Fórumok Az emberiség rejtélyei Összeesküvés elméletek Krónikák egy másik világból V Válasz erre: Krónikák egy másik világból V

#136731
Robo-S-T-Us
Felhasználó

Orgon Generator: 2? cubits in length, 1? in breadth, and 1? in height

http://hu.wikipedia.org/wiki/Wilhelm_Reich

“Reich Németországban élt, amikor Adolf Hitler hatalomra jutott 1933. januárjában. Március 2-án a náci újság, a Völkischer Beobachter, hasábjain támadást intézett Reich egyik pamfletje, ‘A fiatalság szexuális küzdelme’ (Der sexuelle Kampf der Jugend) ellen. Wilhelm gyorsan Bécsbe menekült, majd Skandináviába, 1939-ben pedig az Egyesült Államokba. 1947-ben, a The New Republic és a Harper?s egy sor orgonról szóló cikket jelentetett meg. A U.S Food és Drug Administration (FDA) tiltó végzést kapott az orgon akkumulátorok államok közötti árusításáról, majd vádat emeltek Wilhelm ellen ennek semmibe vételéért. Reich önmagát védte, amely során a bírót elküldte, hogy olvassa el a könyveit, és azzal érvelt, hogy a bíróságnak nincs joga tudományos kérdésekben dönteni.

2 év börtönre ítélték, és 1956 augusztusában, több tonnányi írását égette el az FDA, – a cenzúra egyik legrosszabb példájaként az Egyesült Államok történetében. Wilhelm alig egy évvel később a börtönben halt meg szívelégtelenség miatt, pár nappal feltételes szabadlábra helyezésre előtt.”

http://en.wikipedia.org/wiki/Orgone

Wilhelm Reich, a huszadik század kiváló természetkutatója fedezte fel az Orgon energiát az 1930-as években. Eredményeit először 1923-ban jelentette meg. Az egyik kísérletében mikroszkóppal figyelt pusztuló állati és növényi sejteket. Úgy találta, hogy a lebomló fű, moszat a vízben kis ?energia? csomagocskákra bomlik (ez csak 2000x-nél nagyobb nagyításnál volt látható). Az eközben felszabaduló anyagot bionnak nevezte el. Ez az anyag Reich szerint intenzív, kék fényt sugárzott, összeállt egy csomóba, majd később élő protozoonná alakult (amőbává vagy parameciummá). Reich úgy találta, hogy sokkal több bion részecskét tud elő állítani, ha először a szerves (vér) vagy szervetlen (tengeri homok) anyagot nagyon magas hőmérsékletre hevíti, majd hagyja megdagadni egy speciális folyadékban. Ezzel az eljárással nagyon nagy mennyiségű biont tudott az anyagaiból kinyerni, amely most már szabadon új élő anyaggá csoportosulhatott. Számtalan kísérlet elvégzése után Reich rájött arra, hogy egy speciális energia az, amely lehetővé teszi a kék fényű sugárzást, a bionok előállítását. Ezt az energiát nevezte el Orgonnak. Úgy találta, hogy az Orgon energia nem csak az élő anyagokat járja át, hanem az élettelen anyagnak (homok, szén, föld) is jellemzője. Reich fölfedezését az Orgon energiáról két könyvben jelentette meg, először Németországban, majd azokat angolra is lefordították: “The Function of the Organism” és a “The Cancer Biopathy” címmel.

Ark of the Covenant

http://en.wikipedia.org/wiki/Ark_of_the_Covenant

The Book of Exodus gives detailed instructions on how the Ark is to be constructed. It is to be 2? cubits in length, 1? in breadth, and 1? in height (approximately 131×79×79 cm or 52×31×31 in).

Jelenések könyve 11.19

The Strange Case of Wilhelm Reich

http://www.port.hu/wilhelm_reich_kulonos_esete_the_strange_case_of_wilhelm_reich/pls/w/films.film_page?i_film_id=146030