Válasz erre: Szellemek,földön túli hangok, furcsa árnyak!

News Fórumok Parajelenségek Szellemek és kísértetek Szellemek,földön túli hangok, furcsa árnyak! Válasz erre: Szellemek,földön túli hangok, furcsa árnyak!

#13823
Marcika
Felhasználó

Semmivel sem,vagy nemtudtam géphez jutni, vagy nemvolt netem. 😀 Lutyo! csinálj egyet te is, aztán majd eldöntjük hogy melyikünké a legjobb 😀 egy kérdés: a sok kattintgatást a fényképez?gépem mennyire viseli meg? gondolom nem javasolt a folyamatos kattintgatás.. Szpacsek hogyan tudok képet változatni a profilomban?
jelentem a detektoros rádióm frankon üzemel, de csak egy baja van, más adót nem tudok vele fogni, csak egyet 😀 de azt meg elem nélkül, no mindegy, ma nem nagyon mentem sehova, pedig mehettem volna pecázni, de a fater nem nagyon akart így horgászat elmaradt a “velencei tavi horgászat” pedig lehet hogy ma volt az utolsó jóid?,, ja! a neten azt írják hogy a madarak is megbolondultak a meleg miatt, van amik nem vándorolnak tovább van akik félre tájékozódtak, a medvék nemalszanak téli álmot.. az ezért érdekes, mert ilyen még nem volt, na de szerintem sokat írtam 😀 :p Joccakát holnap is lesz nap meg én is, meg ti is 🙂