Válasz erre: Szellemek,földön túli hangok, furcsa árnyak!

News Fórumok Parajelenségek Szellemek és kísértetek Szellemek,földön túli hangok, furcsa árnyak! Válasz erre: Szellemek,földön túli hangok, furcsa árnyak!

#13934
Szpacsek
Felhasználó

Nem, én úgy vagyok vele, hogy ha vannak szellemek, és már régóta vannak hírek meg beszámolók róluk — akkor ma már hogy van a net meg a Youtube….fel tudnak tenni ide is videókat róluk. Mert már pl. könyvekben régebben is voltak szellemekr?l fotók, fényképek. Még állatok szellemeir?l is. Szerintem a kísértetek egyértelm?en léteznek. De azt nem állítom, hogy a materialista, anyagi valósághoz (világhoz) tartoznak.

Viszont amik a hitelesnek bizonyuló fényképeken vannak, meg videókon, meg filmeken– azok, kísértetek ! Hogy ez a 2 hiteles volt -e amit betettem? Azt nem tudom ! De simán azok lehetnek ! Én csak a számomra igazibbnak t?n?eket rakom ide be a topikokba.

(De találkoztam már nagyon nagy FAKE-val én is …. 🙁 🙁 — csak azokat nem teszem be ide a Paranormálra ….. 🙂 🙂

Szóval nem az internet miatt hiszek kísértetekben !!
Én már tanulmányoztam, olvastam olyan eseteket is, hogy egy 1600-as években meghalt ember szelleme kísértett mondjuk 1940-ben, egy házban .. ezeknek meg nyilvánvalóan még semmi közük nincsen az internethez ….. 🙂