Válasz erre: Szellemek,földön túli hangok, furcsa árnyak!

News Fórumok Parajelenségek Szellemek és kísértetek Szellemek,földön túli hangok, furcsa árnyak! Válasz erre: Szellemek,földön túli hangok, furcsa árnyak!

#13998
TurulBoszi
Felhasználó

Szellemek igen is léteznek. ?k nem kísérteni akarnak, henem mivel nem tudják sok esetben hova rakni a dolgot, hogy meghaltak, és “senki nem hallja effektus” áll be, így itt maradnak, aztán döbbenek rá, hogy halottak.

Akarattal/akaratlanul is itt ragadhatnak, nagyon sok okból, családi gyász, hiányzik a családnak, sajnálja a család, nem akar elmenni szellem, a szellem úgy érzi még vmit még meg kell tennie.

Ebben az esetben, és sok másikban itt ragadnak, ami nem a legjobb, mert energia kell ahhoz, hogy itt maradjanak, és mivel ?k halottak, ezért nem tudnak “energiát generálni”, mint az emberek, ebb?l az jön, hogy vkire akarattal/akaratlanul rászállnak megszállnak stb, és kész a baj. Ilyenek a drogosok, öngyilkosok, alkoholisták, de kórházban legyengült páciensekre is rátapadhatnak, meg mindenki másra akinek az aurája energia szintje le van esve.