Válasz erre: Krónikák egy másik világból V

News Fórumok Az emberiség rejtélyei Összeesküvés elméletek Krónikák egy másik világból V Válasz erre: Krónikák egy másik világból V

#141574
Kigabe
Felhasználó

“””””Et Voila!

Dmitry Glukhovsky: Orosz népellenes mesék

http://www.litera.hu/hirek/dmitry-glukhovsky-orosz-nepellenes-mesek

Et Voila!

Dmitry Glukhovsky: Orosz népellenes mesék

http://www.litera.hu/hirek/dmitry-glukhovsky-orosz-nepellenes-mesek

http://www.youtube.com/watch?v=tyCMebon0xk&list=UUN1ZrZ7tdfVN7PhlRo8Jg6A&feature=c4-overview

?A Metró-regények és a Szürkület szerzője negyedik könyvében fantasztikus képet fest a mai Oroszországról, ahol semmi sem az, aminek látszik. Moszkva épülőben lévő üzleti negyede, a Moszkva-City valójában egy borzalmas vállalkozást álcáz; a választások eredményét egy szuperszámítógép dönti el; és az ország vezetőiről kiderül, hogy hát ők sem egészen emberek. Az állami tisztviselők asztalán mindenhol ott van egy különleges, címeres telefon, amelynek jóindulatát mindennapos adományokkal kell megnyerni, és az égen hatalmas léggömbök lebegnek, amelyek felfogják a Nyugatról jövő légáramlatokat, és pénz képződik bennük.?

http://www.youtube.com/watch?v=tyCMebon0xk&list=UUN1ZrZ7tdfVN7PhlRo8Jg6A&feature=c4-overview

?A Metró-regények és a Szürkület szerzője negyedik könyvében fantasztikus képet fest a mai Oroszországról, ahol semmi sem az, aminek látszik. Moszkva épülőben lévő üzleti negyede, a Moszkva-City valójában egy borzalmas vállalkozást álcáz; a választások eredményét egy szuperszámítógép dönti el; és az ország vezetőiről kiderül, hogy hát ők sem egészen emberek. Az állami tisztviselők asztalán mindenhol ott van egy különleges, címeres telefon, amelynek jóindulatát mindennapos adományokkal kell megnyerni, és az égen hatalmas léggömbök lebegnek, amelyek felfogják a Nyugatról jövő légáramlatokat, és pénz képződik bennük.?””””

http://www.kepfeltoltes.hu/131208/Pecs_altemplom2_www.kepfeltoltes.hu_.png

Régen a szimbólumok,csillagok állásainak értelmezését tanították,ebben nőttek fel a gyermekek.

Ma nincs így. Ha tanítani akarsz,tedd a ma érthető szinten.