Válasz erre: Élet 2012 után

News Fórumok UFO-k Földönkívüliek Élet 2012 után Válasz erre: Élet 2012 után

#14164
Névtelen
Vendég
lutyo wrote

Para wrote

Lássátok, hogy Orbán sem naiv:
-link-

Tudod Para, ez mind szép és jó.
CSAK a politikusoknak mindíg meg volt az a rossz szokásuk hogy mást beszélnek és teljesen mást cselekszenek. Az ufonauták teljesen másképpen cselekszenek mint ahogy a szándékukat mi elképzelni véljük. Magyarán. Nem emberi aggyal gondolkodnak és ezt mindíg elfelejtjük Talán nem is gondolkodnak csak cselekszenek teljesen más “tudattal….”

Lütyö!
Ne haragudj, de teljesen naivan állsz hozzá ehhez a dologhoz, meg úgy általában mindenki. Kezdem azt gondolni, hogy aki a felemelkedéssel, ufókkal, és a tudattal kezd el foglalkozni, az mentálisan zéróvá válik. Sajnos én is majdnem beleestem ebbe a tökéletes rózsás ?rültségbe, amit Dáviddal kezdtem el még tavaly. El is lehetne nevezni a felemelkedést egy Gyönyör? Út az ?rültség felé címmel, csak bocsánat azokért, akik az ?rült Rózsákkal körbebástyázzák magukat, és mindenki mást, aki javítani próbál rajtuk, az primitív, alvó, és semmit sem tudó lekezelést kap.
Az ufók sem tudnak másképp gondolkodni, csak más tudatsíkkal gondolkodnak, de ugyanúgy összetetten, mint az ember, csak esetleg saját tapasztalatukból kiindulva másképp értékelik a helyzetet, mert ?k nem alanyok, hanem szemlél?k.
A felemelkedés öt fert?zési formája:
– Mindenki, aki alszik, gonosz, vagy tudatlan
– Én mindent jobban tudok
– Ha valaki ezt-azt megsért, azt Isten, Galaktika, vagy nem tudom ki megbünteti
– Minden, ami materiális, az hülyeség, mert csakis az energia a lényeg
– Én már jó vagyok, és aki ellenzi, az tuti, hogy a gonosz irányítása alatt van
Para