Válasz erre: Élet 2012 után

News Fórumok UFO-k Földönkívüliek Élet 2012 után Válasz erre: Élet 2012 után

#14171
Névtelen
Inaktív

Tachyon!
Én is saját tapasztalatból mondom hogy a döntéshozókat és a pénzembereket nagyon is érdekli hogy mi fog történni a földdel. ?ket érdekli a legjobban. Nekik van veszíteni valójuk ha esetleg nem jól sikerül a terv mert gondolom hogy ezzel a kiváltságosak biztonsági intézkedéseire gondoltál.Hogy gondolod a “nem elégséges” kutatást? Nincs elégséges kutatás a bolygó és a magunk fenntartására mert egyszer?en ezek a mezei kutatók NEM tudják hogy mit kutassanak. Van egy alapkutatási terv mindenhol a világon és ?k azt követik viszont ebben nem foglaltatnak az extrém helyzetekre vonatkozó megoldási lehet?ségek.
Én nem hiszem hogy azok a feltalálók, fejleszt?k meg tudnák oldani ezt az egész kérdést. Amire te gondolsz, arra ember már kevés és a tudásuk is véges.
Ezt az “átképzést” sem értem. szerinted hogyan és mivé tudná magát átképezni az a csekély hányad akik szerinted képesek lennének rá? Srmmire és sehogy. Az az igazság hogy nagyon túllihegi itt mindenki ezt a szituációt. Véleményem szerint egyebet nem lehet tenni mint várni. A legközelebb esik ehhez a 2012. de utána sem fognak olyan dolgok történni amit?l esetleg más entitásá KÉPEZNÉ ki magát bárki is esetleg a halál jelenti a “más entitás” fogalmát, azt meg ugye senki nem venné jó néven” 🙂