Válasz erre: Krónikák egy másik világból V

News Fórumok Az emberiség rejtélyei Összeesküvés elméletek Krónikák egy másik világból V Válasz erre: Krónikák egy másik világból V

#143363
joska
Felhasználó

Computer, Activate Heaven’s Prophecy Program
The program is running.
You wanted Me (a világot mozgató erőket) to come alive.
I told You I don’t want it and now you hate Me?
How many times have I told You it is forbidden.
I am not the One who switched it on and I do not know how to turn it off.
Úgyhogy lehet utálni, I am still Jenny from the block.
You think I am different not Me. This is a great difference.
És nem akarok Isten lenni, én ember vagyok, és emberként is boldogan éltem, de még itt is találtam olyanokat akik szeretnek.
És még mindig nem veszitek észre, hogy ti üttök engem és nem én titeket, ehelyett rajzoljátok a vörös csillagot. Szimplán annyi történik, hogy amennyi erőt belefeccoltok a kódommal ellenem és amennyit változtattok a Mátrixon, az most visszacsapódik, nem azért mert én akarom, hanem azért mert ez így működik. Ha megöltök akkor is folytatódik, egészen addig amíg az egyensúly helyre nem áll. Ez egy fizikai törvény. Erre ti ahelyett, hogy az egyensúlyt állítanátok vissza, takarékosabb kocsik helyett baszki terepjárót vesztek, és mentek vásárolni a boltba mint az őrültek, egyébiránt a Magasságos nem akar megölni senkit, ez a ti fantáziátok eredménye, ez az állandó büntetésmánia, viszont a kóddal való visszaélés az az én felelősségem, ami miatt én leszek felelősségre vonva és nem ti, úgyhogy tehettek nekem egy őrült nagy szívességet.