Válasz erre: Negyedik típusú találkozások

News Fórumok UFO-k UFO észlelések Negyedik típusú találkozások Válasz erre: Negyedik típusú találkozások

#14568
Szpacsek
Felhasználó

Karl van Vlierden a Dél-Afrikai Köztársaságban és egy phoenixi férfi 1966-ban: ?k ketten tartották a kapcsolatot Isomár-ral, a Koldasival.
Én sajnos összekevertem egyszer, még régebben, Isomárt egy másik földönkívülivel, aki a Iarga bolygóról jött és hüll?szer? ! (De Nyergesy Tamás helyesbítette! )
?hozzá, a Iarga-i lényhez Stefan Denerdale holland gyáros ment fel az 1970-es években az UFO-jába, ahol még több hasonló lény is tartózkodott! Mutattak Denerdale-nak egy filmet, képeket a Iarga bolygóról! Egy négyzetkilométeren 6000 f? ott a népesség! (Ez egy földi, nagy néps?r?ség? országénak a hússzorosa.) Mivel a Iargán 90% a víz, az óceán aránya, ezért állandóan zivatarok, felh?szakadások vannak azon a kevés, 10 %-nyi szárazföldön… Ezen a bolgón is vannak pl. autók, vagy autóhoz hasonló járm?vek .. de nem lehet ?ket megvenni, magántulajdonba, hanem regisztrálni kett rájuk, szóval, “bérelni” kell ?ket!
Ilyesmiket mondtak el és mutattak meg a Iarga-i lények Stefan Denerdale-nak.

A másik lény, a Koldasi, ? emberszer?! Nem hüll?.
30 000 éve helyezték a Föld térségébe!
(Elképeszt?, hogy ?k is, meg az anunnakik is, meg a szürkék is — Airl-ék — milyen sokáig élnek..)(Az is lehet, hogy halhatatlanok! ?k azt mondják, csak az önzetlenség teszi az embert halhatatlanná.)