Válasz erre: Negyedik típusú találkozások

News Fórumok UFO-k UFO észlelések Negyedik típusú találkozások Válasz erre: Negyedik típusú találkozások

#14570
Antibacsi
Felhasználó

Én láttam a filmet és nem is egyszer, de nekem az a véleményem, hogyha igazak ezek az állítások, akkor miért nem tudják bebizonyítani, hogy mit is láttak pontosan? jó lehet, most majd jönnek olyan válaszok, hogy szkeptikus vagyok, de az tény, hogy az állítólagos idegenek egy kihalt ?si nyelven sumerül beszéltek, de akkor felmerül a kérdés……. Honnan tudnak sumerül beszélni, ha nem is jártak erre, nem is hallottak fel?lünk………… Talán az ?si idegenek c. sorozat megadja a választ, ugyanis az els? írásunk sumer nyelven van, és talán az idegenek sokkal régebb óta vannak itt, mint gondoljuk………… mond gondoljuk végig……….. a Piramisokat úgy építették, hogy tökéletesen fordul az mágneses északi oldal felé………..
és sokat lehet olvasni, hogy vannak akik segíteni, és vannak akik rombolni jönnek a földre. Na már most, ha pontosan beállították a piramisokat, akkor lehet, hogy ?k a jó ET-k, de ezek harban állnak (állítlag) egy másik idegen entitással, akik azért jönnek, mert el akarják pusztítani a földet, na és ez is egy jó kérdés………..
Ha el akarják pusztítani a földet, akkor miért nem teszik meg ma, vagy akár perceken belül? Sokat gondolkodtam, de lehet, hogy azért, mert a Jó ET-k megakadályozzák ebben……….. ?szintén megvalva, amit itt írtak, hogy felfedik magukat a földönkívüliek abban sem hiszek, mert szerintem nem vagyunk nekik fontosak, közepes méretü napunkkal, vannak a tejút rendszernél nagyobb csillagrendszerek, vajon miért mi kellenék nekik 😛 😀