Válasz erre: Földönkívüli lényekkel való találkozások

News Fórumok UFO-k UFO észlelések Földönkívüli lényekkel való találkozások Válasz erre: Földönkívüli lényekkel való találkozások

#146114
Kinga
Felhasználó

22 évvel ezelőtt történt velem. Reggel felkeltem az ágyból,néhány lépést tettem,majd önkéntelenül megálltam néhány pillanatra. Állás közben megszólalt egy kimért emberi hang a fejemben:”írasd a legközelebbi iskolába”.Majd ezután önkéntelenül folytattam a járást.Néhány másodperc múlva eszembe ötlöttek emlékek:szemkontaktust tartok egy nagy,sötét szemmel és azt mondom /nem szájjal,sokkal könnyebben,pontosabban/:”Megtiszteltetés számomra,hogy találkozhatok vele”.Közben van egy kis képzavar,megpróbálhattam kitalálni,hogy kik ők:”istenek?”.Nem értette,képzavar volt,én is zavarban vagyok,hülyének nézhetnek. Azt kommunikálta,hogy segítségre szorulnak,bajban vannak. Én nagyon örülök,hogy segíthetek,készségesen hagyom /a vizsgálatot? lefekszem valahová?/. Ők nagyon szeretnek és ez a szeretet olyan,amit a földön nem érezni,sajnos csak 2 alkalommal tudtam visszaidézni annak idején.Szeretnének nekem segíteni,mert tudják,hogy van egy problémám. Igen,abban az időben volt az egyik fiam 6 éves és nem tudtam,melyik iskolába írassam.”Miért,különbözőek az iskolák?”-kérdezték..Én:”Van közelebbi,van távolabbi”.Csak ennyit tudtam zavaromban és nagyon nagy csalódást éreztem,mert rájöttem,hogy nem tudnak mindent.
A történethez hozzá tartozik,hogy a férjem másnap,miután elmondtam az élményemet elmondta,hogy látta elalvása előtt a redőnyön keresztül egy forgó kék színű tárgy körvonalait a redőnyön átszűrődni. A hálószobánk ablaka az utcára nézett,akárcsak mellette a három óvodáskorú fiam ablaka.
Rövidesen családi házba költöztünk.Néhány év múlva az annak idején iskolába készülő fiamnak volt egy álma,amiben látott az udvaron egy UFO alakú objektumot az ablakon kinézve. Két alak haladt az UFO alakú tárgy mellett úgy,hogy hol eltűntek,hol megjelentek. Emlékszik,hogy csokit,egy Sport-szeletet nyújtottak felé/úszó edzésen kapott az edzés végén annak idején Sport-szeletet,ha jól úszott/. Csak felnőtt korában mesélte el ezt az esetet nekünk,amikor én is sokszor beszéltem az élményemről.