Válasz erre: Mi a véleményetek err?l?

News Fórumok UFO-k Földönkívüliek Mi a véleményetek err?l? Válasz erre: Mi a véleményetek err?l?

#151642
Peter1994
Felhasználó

Elmesélem az én történeteimet:
15-16 vagy 17 éves koromban épp zenét hallgattam és “táncoltam” amikor a szobám sarkában lévő szekrény előtt egy tetőtől talpig koromfekete alakot láttam én pedig már mozdulni és beszélni se tudtam,az alak csak engem bámult és pár perc múlva ugyan ott álltam ahol akkor amikor észre vettem az alakot,de ellenkező irányba voltam szóval a szekrény már nem előttem volt,hanem mögöttem és hátra fordultam de a fekete alak már nem volt ott.

4 vagy 5 éves lehettem amikor egyszer felriadtam az éjszaka közepén valamiért úgy éreztem,hogy ki kell mennem a szobámból,de amikor ki akartam menni akkor nem tudtam,mert az ajtón nem volt kilincs a villanykapcsoló nem volt a helyén én meg üvöltöttem,hogy anyu,apu meg a tesómnak is kiabáltam,hogy segítsetek,mert égett a villany a konyhába és azt hittem fent vannak de nem jött senki hiába kiabáltam. Amikor elfáradtam a kiabálásban akkor visszamentem az ágyamhoz de egy nagy szekrény utamat állta tudtam,hogy ott az ágyam de valahogy oda került egy szekrény aztán vissza mentem az ajtóhoz de akkor ráléptem a játékaimra és akkor láttam,hogy minden játékom a földön hever. Amikor rájöttem,hogy tényleg nem hall engem senki akkor lefeküdtem a radiátor mellé és betakaróztam a földön lévő pokróccal és el is aludtam. Reggel teljesen ki volt nyitva az ajtó én meg nem a sarokban,hanem a szobám közepén feküdtem és rend volt körülöttem a pokróc se volt sehol amivel takaróztam. Szóltam a szüleimnek,hogy nem hallottak semmit meg nem vették észre,hogy a földön fekszek és azt mondták nem. Elmeséltem az egészet és elgondolkoztak rajta. A mai napig nem tudom mi volt ez,de nem hiszem,hogy csak álmodtam,hiszen anyukám is emlékszik rá amikor akkoriban elmeséltem neki és arra is emlékszik,hogy a konyhában a kis lámpát elfelejtette lekapcsolni(amiről azt hittem azért ég,mert még ébren vannak és kint vannak a konyhában).

2010-ben Augusztusban az éjszaka közepén felébredtem és hallgattam a tücskök ciripelését ami csak másodpercekig tarthatott,mert a környék összes kutyája őrülten elkezdett ugatni,morogni és vonyítani nekem meg valami azt súgta,hogy azonnal ki kell néznem az ablakon. Ekkor láttam egy szép fényes csillagszerű valamit ami repült és néha irányt változtatott én meg tátott szájjal néztem ki az ablakon és mozdulni se tudtam aztán egy villant egyet és eltűnt én pedig újra tudtam mozogni és vissza feküdtem az ágyamba és csak néztem ki a fejemből álmos voltam de nem mertem becsukni a szememet megnéztem hány óra és pár perc múlva lett volna 02:00(mindig a közelemben van a mobilom,hogy tudjam hány óra) aztán a fáradtság győzött nyakig betakaróztam(nyáron a legnagyobb melegbe is nyakig be vagyok takarózva csak így tudok elaludni) és olyan érzés fogott el mintha zuhannék,kinyitottam a szememet és éreztem,hogy bezuhantam az ágyba. Automatikusan a telefonomat kerestem és már 02:45 volt a takaróm meg a földön hevert az ablaknál gyorsan felhúztam az ágyra és csak néztem ki a fejemből,jobbra balra forgolódtam,hogy hátha eltudok aludni de nem mertem becsukni a szememet. Hajnalban kb olyan 5-6 óra között újra elkezdtek muzsikálni a tücskök és akkor már bemertem csukni a szememet,reggel 8-9 kor ébredhettem és azonnal elmeséltem anyukámnak és elmondta,hogy amikor még meg sem születtem már volt olyan élménye,hogy 2 fényes gömb össze vissza repkedett az égen a végén egymással szembe fordultak és egymás felé repültek,mintha összeütköznének és megálltak mintha csak beszélgetnének és végül az űr felé repültek egyre gyorsabban és a végén egy nagy villanást látott és eltűntek. Szóval megnyugtatott,hogy nem képzelődtem. Aznap este kiültünk a kertbe és kb 10 ilyen objektumot láttam ami úgy néz ki mint egy csillag de képes repülni és irányt változtatni teljesen hangtalan és egyre gyorsabban és gyorsabban repül és egy villanás után eltűnik. Aznap este olyan is volt,hogy csak annyit mondtam milyen szép csillag van ott és amikor rámutattam a csillagra csak villant egyet és eltűnt. Azóta minden nyáron kiülünk és direkt ilyeneket figyelünk.

2014 nyarán is kiültünk amikor csak egy objektumot láttunk,ami nagyon lassan ment és egyre fényesebb és fényesebb lett és egy hatalmas villanás után tök sötét lett a helyén aztán elég halvány fénye lett és megint egyre fényesebb és fényesebb lett és megint egy hatalmas villanás(mint amikor valamit lefényképezünk és használjuk a vakut) és megint teljes sötétség a helyén. Az lett a vége,hogy végigrepült a kertek felett ugyanezt csinálva és a végén nagy sebességre váltott és egy villanás után eltűnt. Azóta nem láttam ehhez hasonlót.

2013-2015 között voltak olyan esték amikor alváshoz készülődtem de amikor becsuktam a szememet magas szürke lények vesznek körül kb 5-6 és én egy másik szobában vagyok ami ki van világítva. Aztán amikor kinyitottam a szememet,mert megijedtem újra a szobámban voltam és akárhányszor becsuktam a szememet mindig ugyanazt láttam. Amikor már elegem lett,hogy nem merem becsukni a szememet akkor félálomban mindig az én nevemet mondta valaki és azt mondta,hogy nyugodjak meg. 2013-2015 között mindig 3 piros pont volt rajtam vagy a combomon eltűntek aztán a bokámnál jelentek meg eltűntek aztán a kezemen voltak azok is eltűntek. Volt olyan amikor egyszerre a kezemen a combomon és a bokámon is megjelentek a piros pontok mindig háromszög alakban. 2015-ben úgy ért véget hogy valamikor az év elején becsuktam a szememet és megint ugyanazokat láttam 5-6 szürke lény volt körülöttem és én egy fehér elég fura alakú vizsgáló asztalon feküdtem a padló szürke és a fal is szürke színű volt a fény forrásuk amivel világítanak fehér volt. Volt ott egy 7. lény is aki a nevemen szólított megfogta a kezemet és odakísért az ablakhoz és láttam a Föld bolygót közben elmagyarázta,hogy akiket felhoznak az űrhajóra velük csak beszélgetnek és megfigyelik a viselkedésüket aztán a biztonság kedvéért az emléket az agy tudatalattijába kényszerítik és úgy viszik vissza az embereket az otthonukba csak nálam ez az élmény előjött a tudatalattimból ők pedig megpróbáltak segíteni de én mindig felébredtem és nehezen tudtam megnyugodni. Azóta ha becsukom a szemem csak sötétséget látok és aztán álomba is merülök. Amúgy a 7. lény nem volt teljesen szürke inkább a fehér és a szürke árnyalat között volt a homlokán egy http://media.hazipatika.com/cikkek/main/63/7263//fekete_haromszog.png ilyen háromszöggel ami szürke volt és néha ragyogott.

Nos nekem ilyen élményeim voltak.