Válasz erre: Krónikák egy másik világból

News Fórumok Az emberiség rejtélyei Összeesküvés elméletek Krónikák egy másik világból Válasz erre: Krónikák egy másik világból

#21911
baloghrp
Felhasználó
Juliet wrote

Zsoltnak:
Nincs mit.
Azért raktam be a videót, mert elhangzik benne, hogy a Nibiru itt van, csak nem látjuk. Emiatt írtam, hogy a negyvenakárhányadik perct?l lehet érdekes. Mi, 3D-s lények, a 3D-s agyunkkal sok mindent nem fogunk fel. Aki veszi az “adást”, az mást (is) lát és mást (is) hall. Én így érzem.
Az információrobbanás korában lehet mib?l szemezgetni, aztán összerakjuk magunknak a saját igazságunkat. Így megy ez…:).

Igen ez logikus.
Valahogy én is így képzelem el,úgymond még nem látható bizonyos okok miatt sem(3D).
Én is próbálom elmagyarázni az embereknek ezt a dolgot,de többnyire kinevetnek és összeesküvés-elmélettel vádolnak,viszont a családom érti 🙂
Mondjuk azért kicsit elgondolkodok néha,hogy milyen felfoghatatlan tulajdonképpen miért is lettünk”teremtve”végeredményben.Egy egyszer? munkás kellett és csak játszanak velünk…….ennek a játéknak lesz hamarosan vége,aztán újra indítják ?k az egészet.Uroborosz…….mennyi embernek nincs err?l tudomása……mi lesz itt…….mikor kiderül az igazság…..,pedig a Bibliai is említi ?ket nefilimek….