Válasz erre: Krónikák egy másik világból

News Fórumok Az emberiség rejtélyei Összeesküvés elméletek Krónikák egy másik világból Válasz erre: Krónikák egy másik világból

#22429
Bison
Felhasználó

Bármiylen vallásúak vagytok senkinek nem érdemes elfordulnia a vallásától.

Szerintem okosabb dolog az összes történelmi vallás szent könyvét egymás után elolvasni, a szívetek meg fogja mondani melyek azok a részek amelyek gy?löletre úszítanak, hiszen a könyvekbe mindkét fél beleírt és semmi nincs elhallgatva.

A Koránban bizony van olyan fejezet mely a más vallásúak kiírtására szólít fel, ez egyértelm?en benne van, de ez nem jelenti azt, hogy a többi részben ne lenne igazság…

és el ne felejtsem az apokrif könyveket…ilyenek minden vallásnál megtalálhatóak…ezeket is érdemes elolvasni mert erre ma már több lehet?ség van.

Több helyen meseszer?ek meg szimbolikusak, hiszen azt, hogy game over van hamarosan soha nem lehetett elmondani nyíltan…bele az emberek arcába…mert akövetkez? gondolatok, nem az, hogy akkor megváltozzanak, hanem, hogy mikor lesz…és ki mondja, gazdag ember vagy szegény ember. “Simon mágus” ide vonatkozó munkája “gaga” kifejezésel 2009-ig a legszigorúbb titokban tartották az írást…az anunnaki elit.

Ez esetemben “… a te ki vagy és hol dolgozol c….” kérdésben szokott kikerekedni.