Válasz erre: Krónikák egy másik világból

News Fórumok Az emberiség rejtélyei Összeesküvés elméletek Krónikák egy másik világból Válasz erre: Krónikák egy másik világból

#22587
Bison
Felhasználó

Moonaco II.

Az országban nincs jövedelemadó, a társasági adó alacsony, ezáltal adóparadicsom mind a lakosság, mind a helyi bejegyzés? cégek számára. Bizonyos üzleti szektorok, mint a dohányipar és a posta állami monopóliumok. (A telefontársaság, amely korábban szintén állami tulajdon volt, már a Vivendi SA tulajdona.) Az életszínvonal rendkívül magas. Az 5000 monacoi ?slakos a világ legelkényeztetettebb etnikai csoportja: nem fizetnek adót, nagylelk? állami támogatásokat kapnak, mert a kormányzati épületekben a lakbéreket mesterségesen alacsony szinten tartják. A monacoiak els?bbséget élveznek az alkalmazás területén, 1997-ben összesen 35 munkanélküli volt az országban.

Egy közelmúltban készült francia jelentés szerint Monacoban lazák a pénzmosásra vonatkozó törvények és szabályok, beleértve a kaszinó szabályait is, és Monaco kormánya akadályozza az ilyen jelleg? ügyek kivizsgálását.

Monaco nem tagja az Európai Uniónak, de nagyon szoros kapcsolatban állnak (vámunió, közös pénznem). Az euró használati joga mellett az államnak joga van saját euróérméket verni.

***

1292 óta független!!!

CAPIS?